Τρίτη, Μαρτίου 11

Ο Κοτζιάς θέλει για πρωθυπουργό την Μ. Καρυστιανού... Την Μαρία τωνΤεμπών

 Ο Νίκος Κοτζιάς «ψηφίζει» Μαρία Καρυστιανού για Πρωθυπουργό της χώρας. Ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του κινήματος «ΠΡΑΤΤΩ» δήλωσε πως θα ..


Ο Νίκος Κοτζιάς «ψηφίζει» Μαρία Καρυστιανού για Πρωθυπουργό της χώρας. Ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του κινήματος «ΠΡΑΤΤΩ» δήλωσε πως θα ψήφιζε την πρόεδρο του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών για πρωθυπουργό.
Επιχειρηματολογώντας για την άποψή του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ τη Μαρία των Τεμπών την ψήφιζα για πρωθυπουργό της χώρας. Δεν θέλει, αλλά την ψήφιζα. Δεν θεωρώ τους αρχηγούς των κομμάτων καλύτερη από εκείνη. Έδωσε μια μάχη, συγκίνησε 1.300.000 κόσμο, 2,5 φορές τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και 3 φορές τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, πήγε στην Ευρώπη, μίλησε. Δεν είναι σπουδαία αυτή η κυρία;»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

.

 

https://www.press-gr.com/2025/03/blog-post_517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .