
Η Ντόρα Μπακογιάννη, καταδικάζει με έντονο τρόπο την συμπεριφορά του Δημήτρη Κυριαζίδη εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, την ώρα που εξελισσόταν το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον κ. Κυριαζίδη, προσήλθε στη Βουλή και μετέβη στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών
για να προβεί σε δήλωση καταδίκης της συμπεριφοράς του.“Θέλω ξεκάθαρα να καταδικάσω την φωνή που ακούστηκε από συνάδελφο της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, εναντίον της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Τέτοιες κουβέντες δεν μπορεί να λέγονται στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά και δεν μπορεί να λέγονται πουθενά. Και παρότι η κυρία Κωνσταντοπούλου μπορεί να είναι όσο προκλητική θέλει απέναντι στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμείς δεν επιτρέπεται ποτέ να αντιδράσουμε με αυτό τον τρόπο” δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .