«Ο στόχος είναι να χάσω άλλα 17 κιλά»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και στη σχέση που έχει με το φαγητό, χαρακτηρίζοντάς την «ερωτική».
Στον εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρεται στις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στην καθημερινότητά του μετά την απώλεια κιλών και την αλλαγή ορισμένων συνηθειών.
«Η σχέση μου με το φαγητό παραμένει ερωτική. Με την ποσότητα και την ποιότητα έχει αλλάξει. Αν δει κανείς τις τιμές μου πριν και μετά, σε διάστημα τεσσάρων μηνών, είναι από το ένα άκρο στο άλλο, με τη διατροφή και το σταμάτημα του καπνίσματος. Το βάρος ήταν αυτό που μου είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να αλλάξω μετά το εγκεφαλικό», είπε.
«Μέχρι στιγμής έχω χάσει 46 κιλά. Ο στόχος είναι να χάσω άλλα 17. Μετά από δεκαετίες κοιμάμαι χωρίς διακοπή. Πεταγόμουν στον ύπνο μου κάθε μισή ώρα. Αναπνέω καλύτερα. Δε με νοιάζει αν έχει πάρκινγκ. Έχω χάσει εξόδους, ραντεβού, γιατί δεν είχε σημείο να αφήσω το αυτοκίνητο» εξομολογείται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .