Τετάρτη, Μαΐου 14

Κυριάκος Βελόπουλος: Ας διαλέξει ο κος Καρώνης – ή επιστήμονας ή σεναριογράφος

Ας διαλέξει ο κος Καρώνης: ή επιστήμονας ή σεναριογράφος.
Το πόρισμα Καρώνη και όχι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, έκοψε την καρωτίδα της Δικαιοσύνης.

Ο κος Καρώνης, πραγματικά θα είχε βαρύτητα να κάνει πραγματογνωμοσύνη, βασισμένος σε βίντεο, τα οποία ήταν υπαρκτά.


Δυστυχώς, τα βίντεο στα οποία αναφέρεται ο ίδιος δεν είναι υπαρκτά! Δεν υπάρχουν, όπως εγγράφως δήλωσε η Αστυνομία, βίντεο από την 28η Φεβρουαρίου. Τεκμηριώνει, βέβαια, ότι τα έλαια σιλικόνης δεν μπορούν να προκαλέσουν πυρόσφαιρα, χωρίς να μας εξηγεί το πώς δημιουργήθηκε η πυρόσφαιρα.

Ενώ αναφέρει ότι όταν καίγονται τα έλαια σιλικόνης δημιουργείται πυρίτιο. Πυρίτιο δεν βρέθηκε πουθενά! Κλείνει με την λέξη «υποθέτω».

Η επιστήμη δεν χωράει υποθέσεις.
Βασικός κανόνας: η επιστήμη απαιτεί πείραμα και απόδειξη θεωρίας.
Ας διαλέξει ο κος Καρώνης: ή επιστήμονας ή σεναριογράφος.


olympia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .