Πέμπτη, Μαΐου 1

Γενιδούνιας: Υπήρξαν ισχυρές παραινέσεις να μη μιλάω – Βρήκα θυροκολλημένη την απόλυσή μου (Video)

Η Hellenic Train απέλυσε τον συνδικαλιστή Κώστα Γενιδούνια – Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι

Γενιδούνιας: Υπήρξαν ισχυρές παραινέσεις να μη μιλάω – Βρήκα θυροκολλημένη την απόλυσή μου (Video)

«Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, στην εργασία μου δεν είχα καμία ενόχληση. Αντίθετα, μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτό που κάναμε. Υπήρχαν όμως ισχυρές παραινέσεις να μην εμφανίζομαι, να μην μιλάω», δήλωσε ο Κώστας Γενιδούνιας στο Open μετά την απόλυσή του από τη Hellenic Train.

Μάλιστα, ο συνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, σημείωσε ότι ενώ είχε καταθέσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Σωματείου, έμαθε για την απόλυσή του επιστρέφοντας σπίτι του.


«Έκλεισαν οι υποψηφιότητες στο Σωματείο Μηχανοδηγών, είχα καταθέσει την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές του Σωματείου, είχα ολοκληρώσει τον κύκλο για να επιστρέψω στα κύρια καθήκοντά μου ως μηχανοδηγός και γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι βρήκα θυροκολλημένη την απόλυσή μου, χωρίς καμία αιτιολογία», πρόσθεσε.

«Έκλεισαν οι υποψηφιότητες στο Σωματείο Μηχανοδηγών, είχα καταθέσει την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές του Σωματείου, είχα ολοκληρώσει τον κύκλο για να επιστρέψω στα κύρια καθήκοντά μου ως μηχανοδηγός και γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι βρήκα θυροκολλημένη την απόλυσή μου, χωρίς καμία αιτιολογία», πρόσθεσε.

Όσον αφορά για τη δικογραφία που αφορά τα Τέμπη και διαβιβάστηκε στη Βουλή: «Έχω καταθέσει στη δικογραφία που πήγε στη Βουλή, 100 σελίδες με επιστολές και εξώδικα. Θεωρούσα ότι οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχουν πάρει τον πρώτο λόγο και ότι ο δικός μου ο ρόλος είναι να είμαι στη δίκη όταν αυτή ξεκινήσει. Είχα καταθέσει αίτημα να συμμετάσχω στην εξεταστική επιτροπή, ζήτησε όλη η αντιπολίτευση να καταθέσω. Τότε κατέθεσα επιστολή και απορρίφθηκε από την πλειοψηφία», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν η απόλυσή του μπορεί να συνδέεται με τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, είπε: «Στη δικογραφία υπάρχουν 100 έγγραφα με την υπογραφή μου. Δεν ξέρω εάν συνδέεται, αλλά το ακούω. Έχω καταθέσει πρώτος στον εφέτη – ανακριτή, μπορεί να μην συνδέεται, αλλά το ακούω. Εγώ θεωρώ ότι η κύρια αιτία είναι η επιθυμία μου για συνδικαλιστική δράση. Δε μπορώ να γνωρίζω εάν υπάρχει παραίνεση, δεν μπορώ να σας απαντήσω».

«Όταν είχα καταθέσει στον κ. Μπακαΐμη, έκλεισα την κατάθεση λέγοντας ότι ο καθένας είχε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Οι επιστολές που έχουν βγει στη δημοσιότητα ότι το σύστημα είχε καταρρεύσει το 2021, με τεράστια έλλειψη προσωπικού, επιβεβαιώνουν όσα εμείς λέγαμε τότε», πρόσθεσε.

 https://www.documentonews.gr/article/genidoynias-ypirxan-isxyres-paraineseis-na-min-milao-gia-ta-tempi-video/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1746078816

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .