Παρασκευή, Ιουνίου 13

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΥΜΜΕΝΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ...ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

 


ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΥΜΜΕΝΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ...ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ
Ζούμε σε μια χώρα που έχει γίνει πάρτι για τους λίγους και κόλαση για τους πολλούς. Οι τιμές στα ύψη, μισθοί πείνας, ενοίκια που θυμίζουν Λονδίνο, ενώ οι ζωές μας θυμίζουν Βαλκάνια του '90.
Το Σύνταγμα έχει γίνει χαρτοπετσέτα για τα συμφέροντά τους. Μας παρακολουθούν, μας τρομοκρατούν, μας φιμώνουν. Ό,τι δεν τους αρέσει, το κατεβάζουν. Σελίδες εξαφανίζονται, φωνές φιμώνονται, άνθρωποι στοχοποιούνται επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να μιλήσουν.
ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.
ΟΧΙ να επιβιώνουμε.
ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.
Η δεξιά κυβέρνηση έχει στήσει κράτος-επιχείρηση:
▶️ Τα πάντα ξεπουλιούνται.
▶️ Η δικαιοσύνη λειτουργεί σαν παραμάγαζο.
▶️ Τα ΜΑΤ είναι πιο παρόντα από γιατρούς.
▶️ Η δημοκρατία υπάρχει μόνο ως λέξη στα βιβλία.
ΦΤΑΝΕΙ.
Δεν θα το βουλώσουμε. Δεν θα κάνουμε πως όλα είναι καλά. Δεν θα "ευχαριστήσουμε για τα λίγα".
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ.

Δημήτρης Δημητρίου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .