Το κόστος της παράνομης μετανάστευσης
Συνολικά λοιπόν προβλέπεται κόστος περί τα 656 εκ. € για το μεταναστευτικό το 2025 και σχετικά ανάλογο τα προηγούμενα χρόνια – ενώ η στήριξη από την ΕΕ είναι μόλις 167 εκ. €. Ειδικά όσον αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης, πρόκειται για δικά μας χρήματα που στερούνται από άλλες χρήσεις - όπως για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Όλα αυτά, χωρίς να προσμετρήσουμε τις άδηλες δαπάνες – όπως την επιβάρυνση του συστήματος υγείας, της αστυνομίας, των σχολείων, του στεγαστικού, τις αποζημιώσεις των ξενοδοχείων, τα οποία φιλοξενούν παράνομους που προκαλούν ζημίες στα δωμάτια κοκ.
Τα παραπάνω για όσους ισχυρίζονται ότι, κερδίζουμε από το μεταναστευτικό – αν και κάποιοι κερδίζουν, όπως οι ΜΚΟ, οι εταιρίες σίτισης κλπ., αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν το συντριπτικό μέρος του κόστους και όχι η ΕΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .