Τετάρτη, Ιουλίου 30

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ;

ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 

ΕΛΛΗΝΕΣ, τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα που έχει παραχωρήσει τη δημόσια περιουσία της σε ξένους (Υπερταμείο), τις εφορίες της (ΑΑΔΕ), την κεντρική της τράπεζα (ΤτΕ), και τώρα τις κοινοτικές επιδοτήσεις του πρωτογενούς τομέα (ΟΠΕΚΕΠΕ) και το ΣΔΟΕ; Μας έχουν δέσει χειροπόδαρα για 99 χρόνια κάτι πολιτικοί τσουτσέκια, απατεώνες, ΜΑΦΙΟΖΟΙ !

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Οι Έλληνες πολίτες  εξαθλιωμένοι, σκλάβοι χρέους για πολλές γενιές, γιατί ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί άδειασαν τα ταμεία, μας καταχρέωσαν, και ρίξανε το χρέος στις πλάτες των Ελλήνων. 

ΤΕΜΠΗ- 57 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, γιατί τσέπωσαν τα λεφτά που χορήγησε η Ε.Ε. για ανανέωση των σιδηροδρομικών συστημάτων.


 Δικαιοσύνη; Μούγκα στη στρούγκα, γιατί τους έχει γιουσουφάκια του ο Μητσοτάκης. Αυτός τους διορίζει, οπότε αυτός βγάζει και τις δικαστικές αποφάσεις. Πλημμέλημα αποφάσισε ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, δηλαδή όπως δικάζονται τα μικροκλεφτρόνια. 

Ποιος σκότωσε τα 57 άτομα, ο Σταθμάρχης; 

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως και 60% έφταναν οι μίζες στις επιδοτήσεις. Η οικογένεια Μητσοτάκη κατασπάραξε την Ελλάδα οικονομικά. Κανένας από αυτή την οικογένεια δεν έχει ένσημα, γραπώθηκαν στο κράτος και τρώνε με σαράντα μασέλες και οι πολίτες αργοπεθαίνουν με μισθούς πείνας και γελοίες συντάξεις που δεν επαρκούν ούτε για δέκα μέρες τον μήνα. 

Τα κόμματα Ν.Δ. --ΠΑΣΟΚ--ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τα Μνημόνια γιατί αυτούς δεν τους αγγίζουν τα Μνημόνια αφού παίρνουν 10.000 χιλιάδες μισθό.

Οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ τα έχουν πάρει χοντρά κι έχουν παραχωρήσει όλη τη δημόσια περιουσία σε ξένους (Υπερταμείο), εφορίες  (ΑΑΔΕ), κεντρική  τράπεζα (ΤτΕ), τώρα και τις κοινοτικές επιδοτήσεις του πρωτογενούς τομέα (ΟΠΕΚΕΠΕ) και το ΣΔΟΕ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, αυτό δεν το έχει κάνει κανένα άλλο κράτος. Κι εμείς αντί να επαναστατήσουμε και να τους πετάξουμε , δεχτήκαμε το ξεπούλημά μας, την αιχμαλωσία μας, και δουλεύουμε σαν είλωτες με τρεις κι εξήντα, και δεν μπορούμε να ζήσουμε, οι Νέοι ξενιτεύονται  και εμείς τα ανεχόμαστε ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ;

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Θέλουμε πολιτικούς τίμιους, που να νοιάζονται για τους πολίτες, και να αγαπούν την Πατρίδα μας. 

 Θέλουμε ανθρώπους που ΔΕΝ είχαν, και ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με τη πολιτική. Ανθρώπους που να κυβερνούν δίκαια για να επαναφέρουν στη χώρα μας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Άμεση κατάσχεση περιουσίας των Μητσοτάκηδων, των Πασόκων, των Συριζαίων γιατί ότι έχουν είναι όλα κλεμμένα, αίμα του ελληνικού λαού που υποφέρει. 

ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ .  

ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί, ΔΕΝ τα έφαγε ο Έλληνας πολίτης, να τα πάρουν από τους πολιτικούς που άδειασαν τα ταμεία του Κράτους. 

Επιτέλους να ξεσηκωθούμε για τη Λευτεριά μας! Κάθε μέρα στους δρόμους μέχρι που να πέσει αυτή η ΜΑΦΙΑ που δήθεν κυβερνά για να κάνουν τη μεγάλη ΜΠΑΖΑ. 

Γέμισαν την Πατρίδα μας μουσουλμάνους, τους μεταφέρουν σε κάθε σημείο της χώρας μας, τους δίνουν στέγη, κάλυψη σε όλα, και επιδόματα ενώ τους Έλληνες τους βγάζουν απ' τα σπίτια τους και κοιμούνται σε παγκάκια. 

Ποιος πολιτικός και πότε, νοιάστηκε για τους Έλληνες πολίτες; Ποιος βάζει κάθε χρόνο φωτιές σε κάθε άκρη της χώρας μας, μήπως είναι αυτοί που τους παρέχουμε τα πάντα, ενώ εκείνοι μας μισούν λόγω θρησκείας; Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Βάζουμε εχθρούς μέσα στο σπίτι μας, --γιατί σπίτι μας είναι η Πατρίδα μας-- για να τσεπώνει ο Μητσοτάκης τα μεγάλα ποσά από την Ε.Ε. ανάλογα με τον πληθυσμό μεταναστών που δέχεται.  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΑΠΟ ΤΡΑΝΗ ΓΕΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Άραγε πόσο δικαιωμένοι να αισθάνονται οι πρόγονοί μας για τις θυσίες τους βλέποντας τη σημερινή εικόνα της Ελλάδας; 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ . ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !

 

 Μαρίζα Τσιτμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .