Πέμπτη, Ιουλίου 17

Σωκρατης Φάμελλος: Δεν έχουν κάνει ένα βήμα για την ασφάλεια των συνόρων και για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Η Ελλάδα από το 2019 έχει ενταγμένο σε χρηματοδότηση και απο το Ταμείο Ασφάλειας, μελετημένο πλήρως από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το εθνικό σύστημα επιτήρησης και ελέγχου των θαλάσσιων συνόρων.

Ένα έργο του Λιμενικού σώματος

ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ, έτοιμο και ενταγμένο σε χρηματοδότηση.

Γιατί από το 2019 δεν το υλοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη; αν ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των συνόρων και για τη διαχείριση του μεταναστευτικού;

Δεν έχουν κάνει ένα βήμα.

Υπάρχουν επαρκή ηλεκτρονικά συστήματα και έχουμε τη δυνατότητα να το υλοποιήσουμε, αφού η χώρα μας έχει καλούς επιστήμονες και καλούς λιμενικούς.

Για ποιον λόγο δεν το υλοποιεί 6 χρόνια ο κύριος Μητσοτάκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .