Ήταν γιος του αείμνηστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα
Σε ηλικία 79 ετών, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Αυγούστου ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας υπέστη ανακοπή ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, γιος του ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας.Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, Λάμπρο και Παυλίνα.
Ήταν δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός και παραγωγός της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.
Δημήτρης Κωνσταντάρας: Η ανάρτηση του γιου του, Λάμπρου Κωνσταντάρα
«Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο.
Η τελευταία μας φορά που βγάλαμε φωτογραφία γενεθλίων ήταν στις 6 Αυγούστου.
Το τελευταιο καπέλο που σου πήρα απο τα ταξίδια μου, αυτό απο το Moulin Rouge.
Χαμογελαστό και δυνατό θα σε έχω στο μυαλο μου πάντα και ξέρω ότι ταλαιπωρηθηκες αφανταστα αυτά τα δυο χρόνια.
Σε λιγους μήνες θα κλείνατε 60 χρόνια με τη μαμά. Τώρα μείναμε οι 3 μας και ο Στέφανος, αλλά χαμογελάμε γιατί ζήσαμε όλοι μαζί πολύ καλά, πολλά χρόνια.
Κάτι ξεριζώθηκε.
Δεν θα πω άλλα, κλείνω με τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι σου. Όπως το έβγαλες εσύ από τον πατέρα σου στο Ασκληπιείο το 1985, έτσι τώρα έκανα κι εγώ.
Σε ευχαριστούμε για ολα σαγαπάμε.
Παυλινα Λάμπρος και μαμά».
.star.gr
Παυλινα Λάμπρος και μαμά».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .