Σάββατο, Αυγούστου 16

Η ΝΔ προσπαθεί να καλύψει τις σπατάλες και τις απάτες της τύπου ΟΠΕΚΕΠΕ, με την υπερφορολόγηση των πάντων.

 

Η πρώτη τετραετία της ΝΔ ήταν καταστροφική από οικονομικής πλευράς, όπως τονίζαμε λίγο πριν τις εκλογές - αν και δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο, από ένα κόμμα που χρωστάει 540 εκ. €, κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά στον πλανήτη!
Η δεύτερη είναι χαοτική από όλες τις πλευρές - κυρίως στα εθνικά όπου όλοι μας θεωρούν σκουπίδια, από την ΕΕ και τις ΗΠΑ έως τη Λιβύη και την Αίγυπτο, αλλά και στην οικονομία, όπου η ΝΔ προσπαθεί να καλύψει τις σπατάλες και τις απάτες της τύπου ΟΠΕΚΕΠΕ, με την υπερφορολόγηση των πάντων.
Είναι αδιανόητο να μας απειλεί η ΕΕ με πρόστιμο, επειδή δεν εφαρμόσαμε την οδηγία για τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στις μικρές επιχειρήσεις - με αποτέλεσμα η ακρίβεια να εξαϋλώνει μισθούς και συντάξεις, αν και δεν οφείλεται μόνο στον ΦΠΑ, αλλά επιπλέον στην ενεργειακή/φορολογική ληστεία μας, στα καρτέλ που αισχροκερδούν με την ανοχή της κυβέρνησης κοκ.
Είναι μία άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει χάσει πια το λογαριασμό, ενώ κοροϊδεύει τους Πολίτες - μεταξύ άλλων λέγοντας ότι θα μοιράσει 1,5 δις € στη ΔΕΘ, όταν μόνο το 2024 και μόνο από την υπερφορολόγηση έχει εισπράξει περί τα 10,5 δις € επιπλέον φόρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .