Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25

Κούλη, Ιλιάδα διάβασες ;Τώρα θα μου πεις εσύ κάνεις ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο τι Ιλιάδα και τι Ιφιγένια και Αισχύλο να διάβασες για τι έγραψαν οι Έλληνες για τους νεκρούς τους και πως τους τιμούσαν.

Θα έχουμε και νεκρούς γονείς επειδή η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη παλεύουν να συγκαλύψουν το θάνατο 57 ατόμων ;

Ο Πρίαμος ικέτεψε τον φονιά του γιου του Έκτορα, τον Αχιλλέα, να του δώσει πίσω το νεκρό σώμα του παιδιού του ώστε αυτός να το θάψει με τιμές. Και ο Αχιλλέας υπάκουσε.
Η ραψωδία Ω στην Ιλιάδα του Ομήρου κλείνει με το πένθος των Τρώων για την ταφή του Έκτορα...Κούλη Ιλιάδα διάβασες ;
Τώρα θα μου πεις εσύ κάνεις ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο τι Ιλιάδα και τι Ιφιγένια και Αισχύλο να διάβασες για τι έγραψαν οι Έλληνες για τους νεκρούς τους και πως τους τιμούσαν... αφου εσυ εισαι Εβραίος.
Αν αρχίσουν και απεργία πείνας στο Σύνταγμα γονείς νεκρών παιδιών από το έγκλημα των Τεμπων....
Θα έχουμε και νεκρούς γονείς επειδή η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη παλεύουν να συγκαλύψουν το θάνατο 57 ατόμων ;
μιχαλης νικητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .