Lavrentzos Anastasios
ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ COME BACK
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο η κυβέρνηση Τσίπρα ζημίωσε τη χώρα. Από τα μνημόνια που θα καταργούντο με έναν νόμο και τελικά κατεληξαν στο τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, που επί πλέον περιελάμβανε και υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας σε συσκευασία δώρου. Από το κλείσιμο των τραπεζών και τις μειώσεις συντάξεων, έως τη Μακεδονία που δόθηκε δώρο στους Σκοπιανούς. Από την εξαπάτηση των πολιτών με μια αστεία διαπραγμάτευση έως την αγνόηση του αποτελέσματος του ψευτοδημοψηφίσματος που ο ίδιος προκήρυξε.
Επομένως για αυτά και πολλά άλλα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαβάσω το βιβλίο Τσίπρα και τις εκ των υστέρων δικαιολογίες του. Ίσως η μεγαλύτερη ύβρις είναι η αντίληψη ότι οι πολίτες δεν έχουν κρίση, δεν έχουν μνήμη και μετά από λίγο καιρό μπορεί ακόμη και ένας πολιτικά αποδοκιμασμένος αρχηγός ενός κόμματος που αυτοδιαλύθηκε, να καμώνεται τον σοβαρό, Ευρωπαίο, αριστερό πολιτικό που έμαθε από τα λάθη του.
Πάντως λάθη μαθαίνω ότι υπάρχουν και στο βιβλίο Τσίπρα, τα οποία όπως φαίνεται δεν τα έπιασαν ούτε οι επιμελητές του έργου του μεγάλου Έλληνα πολιτικού. Δεν έπρεπε παιδιά να είστε πιο προσεκτικοί, όταν επιχειρείτε ένα come back μέσω της διανόησης;
Υ.Γ. Ο καθένας μπορεί να αναζητά ό,τι θεωρεί Ιθάκη του, αρκεί να μην μας χρεώνει το ταξίδι του. Ας κάνει ό,τι θέλει μόνος του, αλλά με δικό του κόστος. Διότι η ωρίμανση απαιτεί αγώνα και προσωπικό κόστος, τα οποία σε διαπλάθουν. Και περισσότερο από όλα σε διαπλάθει η μοναξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .