Κρούει
τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα χαθεί ο Έβρος μας από αθόρυβο εποικισμό
αλλά όπως λέει «κανείς δεν του χτυπάει την πόρτα για να τον ακούσει!».

Ο Έβρος εποικίζεται αθόρυβα από Τούρκους, δεν χρειάζεται πλέον να γίνει εισβολή. Εδώ και πολύ καιρό, στην αρχή αθόρυβα και τώρα απροκάλυπτα, τεράστια τουρκικά κεφάλαια ανοίγουν Ελληνικά – Ευρωπαϊκά ΑΦΜ και αγοράζουν ολόκληρες εκτάσεις κατά μήκος του ποταμού Έβρου. Τουρκικές εταιρίες ή Βουλγαρικές εταιρίες Τουρκικών συμφερόντων αλλά και φυσικά πρόσωπα - Τούρκοι αγοράζουν συνεχώς σπίτια παντού, σε εγκαταλελειμμένα και σχεδόν ερημωμένα χωριά που ζουν πια μόνο ηλικιωμένοι, αγοράζουν παλιά εργοστασιακά κτίρια, αγοράζουν πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κτλ.
Σε λίγο οι τουρκικές εταιρίες που θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται είτε στον αγροτικό τομέα είτε σε οτιδήποτε άλλο, στοχευμένα θα μεταφέρουν στα αγορασμένα σπίτια μουσουλμανικούς πληθυσμούς για εργασία που θα αλλοιώσουν δραματικά τη σύνθεση του πληθυσμού και την εθνική μας ταυτότητα.
Η πληθυσμιακή έκρηξη που θα ακολουθήσει, πολύ εύκολα θα αποτελέσει αντικείμενο διεκδίκησης από την Τουρκία. Δίπλα στις εκκλησίες θα δούμε να χτίζονται τζαμιά και θα είναι πια δρόμος χωρίς επιστροφή.
Δεν τα λέω εγώ, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης το φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση εδώ και ένα χρόνο, αλλά η πολιτεία δεν αντιδρά. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα χαθεί ο Έβρος μας από αθόρυβο εποικισμό αλλά όπως λέει «κανείς δεν του χτυπάει την πόρτα για να τον ακούσει!». Το σχέδιο είναι απλό, ακούει κανείς;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .