Δευτέρα, Ιανουαρίου 5

Μετά από 6 χρόνια στην εξουσία, αυτή η περίεργη φιγούρα, αυτός ο αλλοπρόσαλλος τύπος, μετέτρεψε τους Έλληνες στο πιο φτωχό λαό της ΕΕ.

Omiros Alexandrou

Ε ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ
Μετά από 6 χρόνια στην εξουσία, αυτή η περίεργη φιγούρα, αυτός ο αλλοπρόσαλλος τύπος, μετέτρεψε τους Έλληνες στο πιο φτωχό λαό της ΕΕ. Μέχρι πρότινος οι Βούλγαροι ήταν τελευταίοι στην κατάταξη στην 27η θέση, τώρα οι Συνέλληνες πήραν την θέση τους.
Για το δεκάμηνο μέχρι και την 31/10/2025, από την υπερφορολόγηση των Ελλήνων συσσώρευσε πλεόνασμα €10,2 δις και κατά τα άλλα επικαλείτε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για χαμηλοσυνταξιούχους και για τους αγρότες, που είναι στα μπλόκα για 23 μέρες τώρα, τις επιδοτήσεις των οποίων (ιδέ σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ), κατέκλεψε και μοιράστηκε με τους παρατρεχάμενους του.
Το πλέον όμως εξωφρενικό και ακατανόητο, ήταν ότι πριν λίγες μέρες ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕ , άκουσον ακουσον, δόσεις δανείων ύψους €5,3δις, που η Ελλάδα όφειλε να πληρώσει στους δανειστές της τα έτη 2040-2041 και τόκους δανείων που έπρεπε να πληρωθούν την περίοδο 2031- 2038. Και ξέρετε σε ποίους προπληρώθηκαν τα χρήματα αυτά; Το μεγαλύτερο μέρους αυτού του ποσού πήγε στην Γερμανία και την Γαλλία. Την μεν Γερμανία, που δέν πλήρωσε στην Ελλάδα ώς όφειλε, €500 δις για πολεμικές αποζωμιώσεις και κατοχικό δάνειο απο το 1940 και η οποία πρόσφατα έχει εξαγγείλει προϋπολογισμό μαμούθ €600 δις για εξοπλισμούς για να αντιμετωπίσει τον δήθεν ρωσικό κίνδυνο. Την δε Γαλλία που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και απειλείται να μπει σε Μνημόνια.
ΥΓ: Απο το 2017 (όταν με δολοπλοκίες άρπαζε την ηγεσία της ΝΔ), με συχνές αναρτήσεις μου προέτρεπα τους Συνέλληνες να μην του δώσουν εξουσία γιατί θα καταστρέψει την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν με άκουσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .