Παρασκευή, Ιανουαρίου 23

Ραχήλ Μακρή: Όταν μιλά για «λωτοφάγους» και μνήμη χρυσόψαρου, ξεχνά σκοπίμως ότι ήμουν βουλευτής του και γνωρίζω πολύ καλά ποιο μνημόνιο έφερε, με ποιους όρους και με ποιο πολιτικό κόστος για τη χώρα.

Ραχήλ Μακρή
 Οι δηλώσεις του Τσίπρα συνιστούν καθαρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και προσβολή της νοημοσύνης όσων ζήσαμε εκείνη την περίοδο από μέσα. Όταν μιλά για «λωτοφάγους» και μνήμη χρυσόψαρου, ξεχνά σκοπίμως ότι ήμουν βουλευτής του και γνωρίζω πολύ καλά ποιο μνημόνιο έφερε, με ποιους όρους και με ποιο πολιτικό κόστος για τη χώρα. Ξέρω επίσης τον ανελέητο πόλεμο που εξαπέλυσε απέναντι σε όσους καταψηφίσαμε, όχι από ιδιοτέλεια, αλλά από συνείδηση, επειδή αρνηθήκαμε να νομιμοποιήσουμε το χειρότερο μνημόνιο που επιβλήθηκε ποτέ. Αν κάποιος ποντάρει στη λήθη, δεν είναι όσοι τον κρίνουν σήμερα, αλλά εκείνος που προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία για να ξεπλύνει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .