Δευτέρα, Μαρτίου 30

Το 'καμε, για να 'χουν να λένε και να γράφουν οι πουλημένοι κοντυλοφόροι και τα πουλημένα στόματα, από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα, μπας και ξεχαστούνε


Stratakis Mixalis

Όχι, δεν ανακοίνωσε την απόφαση του ο μεγελοιότατος να αυξήσει το κατώτερο μεροδούλι κατά 0,92 ευρώ, επειδή είναι ψυχοπλακωμένος και αισθάνθηκε την ανάγκη να σπάσει πλάκα με την πλέμπα.
Το 'καμε, για να ξεφτιλίσει τον κοσμάκη της δουλειάς, δηλώνοντας με την απόφαση του ότι τον θεωρεί διακονιάρη, ζήτουλα, κακομοίρη και πειναλέο σκυλί που κουνάει ακατάπαυστα την ουρά του για μια μπουκιά ψωμί.
Το 'καμε, για να δώσει τροφή στα τρολ του και στα κάθε λογής γιουσουφάκια του, ν' αρχίσουν να καίνε βουνά λιβάνι μπροστά στη φωτογραφία του και να χαρακτηρίζουν αχάριστο, κομματόσκυλο και κουμουνιστή όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για τον εμπαιγμό του από τον μεγελοιότατο.
Το 'καμε, για να 'χουν να λένε και να γράφουν οι πουλημένοι κοντυλοφόροι και τα πουλημένα στόματα, από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα, μπας και ξεχαστούνε, έστω για λίγο, τα βοθρώδη σκάνδαλα της δίκης για το έγκλημα στα Τέμπη, των παρακολουθήσεων, της διαφθοράς, της διαπλοκής, των εθνικών ξεπουλημάτων και του γενικού διεθνούς ξεφτιλίσματος της χώρας.
Γι' αυτό έδωσε, δίχως ίχνος ντροπής αύξηση 0,92 ευρώ στο μεροδούλι, τη στιγμή που το μεροφάι συνεχίζει ακάθεκτο το σκαρφάλωμα στις κορυφές της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας και της αλληλολαμογιάς.
Γιατί, πιστεύει πως η αξιοπρέπεια του Έλληνα δεν αξίζει δεκάρα παραπάνω από 0,92 ευρώ την ημέρα.
Ο μεγελοιότατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .