«Δεν έχει συνέλθει η Ντόρα», επιχειρήματα «προέδρου Εδεσσαϊκού» ο Μαρινάκης.
Συγκεκριμένα σε βίντεο στη σελίδα του στο X, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στον στενό του συνεργάτη
Νίκο Τσούτσια και σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη είπε: «Τι είπε πάλι;Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχασε την αρχηγία από μένα; 17, ακόμη να συνέλθει;Τι ανακοίνωση να βγάλεις; Ας τα βρει πρώτα με τον αδερφό της».«Εγώ τους έλεγα να κάνουν 10 πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα και γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία από το 40% έφτασε στο 20%. Ξαφνικά εγώ είμαι αυτός που φταίω» σχολίασε μεταξύ άλλων.
Μάλιστα, απάντησε και στο επιχείρημα ότι «φταίει» και για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος είπε ότι εάν ο Μεσσήνιος πολιτικός κάνει κόμμα θα δικαιώσει τη απόφαση διαγραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει; Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .