Πέμπτη, Ιουλίου 30

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 280.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 13ο ΜΙΣΘΟ!

 
Οι ετήσιες αποδοχές του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Στουρνάρα ανέρχονται σε 200.000-280.000 €.
Δεν ψάχνουμε για άλλου είδους αποδοχές, με ή χωρίς εισαγωγικά. Μένουμε σε αυτά προς το παρόν.
Ένας άνθρωπος, λοιπόν, που έχει αυτές τις ετήσιες αποδοχές και πληρώνεται από τα κρατικά ταμεία, κρίνει πως ΔΕΝ πρέπει οι μισθωτοί των 1.000 € ή οι χαμηλοσυνταξιούχοι να πάρουν 13ο μισθό!!! Θα είναι καταστροφικό, λέει.
Τέτοιο θράσος και τόσο μίσος για τον λαό που τον πληρώνει!
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .