ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Καλά να πάθουμε, δεν μας αξίζει τέτοιος πολιτισμός, ούτε καν τα μουσεία δεν επισκέπτονται οι Έλληνες, πλήρης αδιαφορία γιά αυτήν την πανέμορφη χώρα του φωτός και πολιτισμού.
Με την συμμετοχή, το Κάλλος,την δικαιοσύνη, δημοκρατία, αντρεία, σωφροσύνη, φρόνηση ευδαιμονία θα ασχολούμαστε;
Όχι πολιτισμός είναι οι πόλεμοι με τίς γενοκτονίες,οι γυναικοκτονίες, αντροκτονίες,παιδεραστίες,ναρκωτικά και όλα όσα προανέφερα αρχικά με αποκορύφωση την κακία,ασχήμια, ατομικισμό Τόσα και άλλα τόσα να μας κάνουν να μας στριμώξουν σε πλαστικές βάρκες στήν θάλασσα αυτό μας αξίζει,γιά πολιτισμούς θα μιλάμε τώρα;
(**) https://www.facebook.com/share/r/192kLocGbL/?mibextid=wwXIfr
Άκης Τσελέντης




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .