Τρίτη, Αυγούστου 4

"ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕ 50 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ 120.000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΩΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ"

 

ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΕ ΣΕΡΕΤΗ : "ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕ 50 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ 120.000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΩΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ"


"ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ----ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ
----ΟΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ προκλητικΕΣ ατάκΕΣ Κ. Μητσοτάκη : «Η εναλλακτική ποια θα είναι; Να μην κάνουμε τίποτα. Κάποια στιγμή θα καεί…» , "ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, Σας δινει δουλιτσα η καιόμενη ΠελοπονΝησος".
----Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΌΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ
Στο προσκήνιο έχει έρθει ξανά η περιβόητη και άκρως προκλητική (ακόμα μία) ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κέρκυρα το 2020. Τότε που υπερασπιζόταν την τουριστική επένδυση σε μια παρθένα δασική έκταση στον Ερημίτη: «Η εναλλακτική ποια θα είναι; Να μην κάνουμε τίποτα. Κάποια στιγμή θα καεί…» έλεγε, ο πρωθυπουργός.
Επισης πρεπει να μνημονευθει και η απιστευτη ατάκα του ιδιου στους πυσοσβεστες : "σας δινει δουλιτσα η καιόμενη Πελοπονησσος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .