Για κάντε το κόπο να διαβάσετε για να ξεστραβωθουμε.
Θέλω να μάθω το όνομα του πρώτου μαλακα που ξεστόμισε το σλόγκαν:
" Τουρισμός ΑΥΤΗ είναι η βαριά βιομηχανία μας"ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΖΩΑ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ !
Τουρίστες βρωμοπόδαροι Ευρωπαίοι φτωχομπινέδες που καβαλάνε τα γαιδουράκια κάτι...ΤΑΝΚΕΡ--Καμία χώρα στην ιστορία δεν έγινε πλούσια από τον τουρισμό — και δεν πρόκειται να γίνει.
Ο τουρισμός δεν προστατεύει ούτε από τις κρίσεις
Όπως τονίζει ο Jukic, ο τουρισμός είναι εξαιρετικά ευάλωτος στις διεθνείς κρίσεις: από πολέμους και πανδημίες μέχρι οικονομικές υφέσεις. Αντίθετα, η βιομηχανία και η τεχνολογία είναι σε θέση να απορροφήσουν και να ξεπεράσουν τέτοιες διαταραχές, δημιουργώντας παράλληλα καινοτομία και αυξάνοντας την αξία της εργασίας.
Η αγροτική οικονομία και παραγωγή σε τέτοιες περιόδους στηρίζει την επιβίωση και την οικονομική ζωή
Απαγόρευση βίας: Απαγορεύεται κάθε πράξη βίας, κακοποίησης, βασανισμού ή βάναυσης μεταχείρισης οποιουδήποτε ζώου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .