Όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας, απ' όλα τα κόμματα πλούτισαν από τα μνημόνια, γι αυτό και τα ψήφισαν. Γι αυτό και βρέθηκαν με 60 ακίνητα ο καθένας τους.
Ο λαός καταστράφηκε, φτώχυνε. Έχασε σπίτια, επιχειρήσεις, εργασία, κλείσανε καταστήματα ετών, υπέστη μεγάλη οικονομική εξαθλίωση. Οι νέοι φεύγουν για το εξωτερικό << «κατὰ βίου τε καὶ γῆς ζήτησιν»>>
Οι πολιτικοί μας θριαμβεύουν, μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο πλούσιοι, χαίρονται που κάνουν την Ελλάδα μουσουλμανική χώρα, πέφτει πολύ χρήμα απ' την Ε.Ε. για να δίνουν Ιθαγένεια, σε αθρόα εισαγωγή παράνομων και επιδοτούμενων λαθρομεταναστών.Χαίρονται που μειώνεται δραματικά ο πληθυσμός των Ελλήνων, καθώς αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης. Είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης της εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας της Ελλάδας μέσω της εισροής μεταναστών. Ξεπούλησαν ότι είχε αυτή η τυραννισμένη χώρα. ΟΤΕ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΕΡΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
Όμως αυτός ο λαός συνεχίζει και τους ψηφίζει. Το 1941-44, το Δεκέμβρη και το 1946-49) ο λαός πολεμά ενάντια στην Εθνοπροδοτική στάση του δοσιλογισμού και την επέμβαση των Άγγλων ιμπεριαλιστών. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ: «Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα» Σήμερα ο λαός απλά.... χαίρεται τον αφανισμό του!
Μαρίζα Τσιτμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .