Πρόβα μετεκλογικής συνεργασίας φαίνεται πως κάνουν στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο) η Νέα Δημοκρατία με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.Αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι υποψήφια με την ΔΑΚΕ γεωτεχνικών είναι η κόρη της Αντιπροέδρου της... Ελληνικής Λύσης κας Δήμητρας Κρητικού.
Πρόκειται για την Κτηνίατρο Νικολέττα Σερέτη η οποία ταυτόχρονα είναι σύζυγος του Ευρωβουλευτή του κόμματος Βελόπουλου του κ. Μανώλη Φράγκου.
Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2023 η κα Σερέτη φερόταν να ήταν διορισμένη στην πολιτική ομάδα του ECR (Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και μεταρρυθμιστές), στην οποία ανήκει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Επισημαίνεται επίσης ότι η κα Σερέτη ήταν υποψήφια στην Αχαϊα με το Κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές του 2019 όπου είχε πρωτεύσει και σε σταυρούς αλλά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί καθώς το κόμμα Βελόπουλου δεν εξέλεξε βουλευτή στη συγκεκριμένη περιφέρεια.
www.bankingnews.gr
https://fonaklas.blogspot.com/2026/10/blog-post_8435.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .