Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΔηλώνω και Ορκίζομαι επικαλούμενος την τιμή και τη συνείδησή μου, ότι:
Δεν θα εφησυχάσω και δεν θα παραιτηθώ των προσπαθειών μου υπερασπιζόμενος με πίστη και αφοσίωση, την Σημαία της πατρίδας μου και όσα αυτή συμβολίζει για εμένα.
Δεν θα εφησυχάσω και δεν θα παραιτηθώ μέχρις ότου εκδιωχθούν τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί σφετεριστές της πατρίδας μου με την έννοια που την ορίζω εγώ.

Δεν θα εφησυχάσω και δεν θα παραιτηθώ του δικαιώματος να υπερασπίζομαι την οικογένεια μου, την ύπαρξη και την επιβίωση της, δίνοντας με κάθε μέσο, είδος, μορφή, τρόπο, αγώνα και αντίσταση, μη εξαιρουμένης της αυτοδικίας, δίνοντας για αυτήν μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματος μου.
Δεν θα εφησυχάσω και δεν θα παραιτηθώ των προσπαθειών μου για την υπεράσπιση της πατρίδας και της οικογένειας μου μέχρις ότου επανέλθει και αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία αντιστεκόμενος με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να τα καταλύσει με τη βία.
Αγανακτισμένος Αναγνώστης tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .