Κυριακή, Μαρτίου 10

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


LEKAS

"ΛΑΕ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ – ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"
Για δεύτερη φορά ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας επαναλαμβάνει την αγωνιστική του πορεία και προσκαλεί όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν μαζί του, με σκοπό, την αφύπνιση και την προτροπή, εναντίον μιας γενικής παθητικής παρατήρησης των πολιτικών τεκταινομένων
Αύριο, Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.00 π.μ., με αφετηρία, τον ιερό, ιστορικά, Τύμβο του Μαραθώνα και σημείο προορισμού, τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, ο τραγουδιστής, Βασίλης Λέκκας, επαναλαμβάνει, για δεύτερη φορά, μετά από δυόμισι χρόνια,
την αγωνιστική του πορεία, και προσκαλεί όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν μαζί του, με σκοπό, την αφύπνιση και την προτροπή, εναντίον μιας γενικής παθητικής παρατήρησης των πολιτικών τεκταινομένων, στη χώρα μας και εναντίον της αυτοκαταστροφικής αδράνειας.
Η πρώτη του μαραθώνια πορεία, η οποία και δεν κοινοποιήθηκε, από τα Μ.Μ.Ε., πραγματοποιήθηκε, στις 13 Οκτωβρίου – 2010, σε μία χρονική στιγμή που η Ελλάδα βρισκόταν, ήδη, σε πολύ δεινή θέση, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν έντονες λαϊκές αντιδράσεις. Το σύνθημά του ήταν:
«ΛΑΕ, ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ».
Το σύνθημα της αυριανής του πορείας είναι ακριβώς το ίδιο, επειδή, τα πράγματα στη χώρα μας, όχι μόνο δε βελτιώθηκαν αλλά, αντιθέτως, χειροτέρευσαν, στο έπακρον.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ!
«Κείνο που σου προσάπτουνε τα χελιδόνια,
είναι η άνοιξη που δεν έφερες».
«Κάνε άλμα, πιο γρήγορο, από τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .