Δευτέρα, Μαρτίου 18

Οι Κύπριοι ετοιμάζονται να αποκλείσουν τη Βουλή

Cyprus-Parliament
Σε αποκλεισμό του Κοινοβουλίου, την ώρα που θα συνεδριάζει το απόγευμα η Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο περί “κουρέματος” των καταθέσεων, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup  για τη στήριξη της κυπριακής οικονομίας μέσω Μνημονίου, θα προχωρήσουν πολίτες της Μεγαλονήσου, που ξεκίνησαν να οργανώνονται από το πρωί.
Κινήματα και οργανώσεις, με ανακοινώσεις τους καλούν τα κόμματα και τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, ζητώντας να σταματήσουν οι εκβιασμοί και η κινδυνολογία περί κατάρρευσης της χώρας και χρεοκοπίας, στην περίπτωση που δεν πει η Κύπρος το “ναι”.

Πολλοί μάλιστα προχωρούν στις ανακοινώσεις τους σε συσχετισμό της σημερινής ψηφοφορίας με το δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, επικαλούμενοι τις πιέσεις που είχαν ασκηθεί και τότε στην Κύπρο για να συναινέσει, χωρίς αποτέλεσμα.
Η Αστυνομία πάντως βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε επιφυλακή, για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στον χώρο της συγκέντρωσης.http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .