Τετάρτη, Μαρτίου 30

ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

tsip-kammenos-skeftontai-merkel
Τέτοιος φασισμός δεν ξανάγινε! Μετά μιλάνε για χούντα και φασισμό, δείχνοντας προς τον Παπαδόπουλο ή τον Μεταξά! Αυτοί είναι οι χειρότεροι χουντοφασίστες που πέρασαν από τον τόπο!
Το ΣτΕ έχει αποφανθεί (επί εποχής Σαμαρά αλλά και αργότερα) ότι οι …
περικοπές των συντάξεων ήταν αντισυνταγματικές ζητώντας να επιστραφούν πίσω στους
συνταξιούχους! Θυμάστε τι έγινε με τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων. Έπρεπε να είχε αρχίσει η επιστροφή των χρημάτων τους…
Τρίχες! Τι και αν βγήκε νέα απόφαση από το ΣτΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο; Δείτε τι έλεγε η δεσμευτική αυτή για την κυβέρνηση Τσίπρα, απόφαση: «Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι οι μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις που επιβλήθηκαν την 01-01-2012 και την 01-01-2013 είναι αντισυνταγματικές και ότι οι τότε κυβερνώντες δεν είχαν προβεί στην απαιτούμενη μελέτη, προβαίνοντας αυθαίρετα στις περικοπές των συντάξεων όλων των δικαιούχων».
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση Τσίπρα να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, την έγραψε στα παλιά της παπούτσια και εφαρμόζει την εντολή των τοκογλύφων για νέες ραγδαίες μειώσεις των συντάξεων! Είναι φασίστες ή δεν είναι;
Πηγή: indobserver.blogspot.gr
http://katohika.gr