Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

Μητσοτάκης και καλός ΔΕΝ γίνεται, πάρτε το χαμπάρι!!! ~ «Ανησυχούν» για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, αυτοί που ψήφισαν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στη Αθήνα

Απύθμενο θράσος από την ΝΔ

Απύθμενο θράσος από την ΝΔ: «Ανησυχούν» για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, αυτοί που ψήφισαν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στη Αθήνα
ΒΡΕΕΕΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ..Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΑΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,  Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΣΟΪ ..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ~ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟΥΣ…..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ…!!!!!!!!! ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΚΑΛΗ  ΚΑΙ ΑΓΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!  ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ:







Έχοντας απύθμενο θράσος και θεωρώντας ότι απευθύνονται σε λοβοτομημένους, οι νεοδημοκράτες νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ανέξοδα αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα στα οποία η ΝΔ έχει συναινέσει, τόσο με την στάση της όσο και με την ψήφο της.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μεταβατικός πρόεδρος στο διάστημα της αναμονής για την εκλογή νέου αρχηγού του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε συνέντευξή του στην Real News και στην ερώτηση  «Βλέπετε πόλεμο ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Εκκλησία;» απάντησε τα εξής: «Παρακολουθώ τον ακραία ιδεοληπτικό πόλεμο χαρακωμάτων του κ. Φίλη με την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μάθημα των Θρησκευτικών. Είναι λυπηρό να επιχειρείται από την  κυβέρνηση και τον υπουργό η παιδεία να λειτουργήσει ως μηχανισμός αναπαραγωγής μαρξιστικών και διεθνιστικών αντιλήψεων.  Ο κ. Φίλης προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων. Σήμερα που η Ευρώπη ισλαμοποιείται και ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού, προσπαθεί να πλήξει ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα. Τη θρησκευτική συνείδηση και αυτογνωσία των Ελλήνων μαθητών και σπουδαστών. Ο ρόλος του εγείρει ερωτήματα και θα πρέπει όλοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας, ώστε να απομονωθεί.»   Αυτά  είμαι  η πολιτική καρακάξα απ’ το Λασίθι…..

Είναι προφανές ότι ο Πλακιωτάκης θεωρεί ότι οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο. «Ξεχνάει» ότι ο Φίλης πριν από λίγες ημέρες είχε «καρφώσει» τον Μητσοτάκη για την συναίνεσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Παιδείας και Εκκλησίας. «Ξεχνάει» επίσης ότι η ΝΔ δεν έχει πάρει συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. Όπως, φυσικά, ο…ανησυχών για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης (άρα και της Ελλάδας) Πλακιωτάκης ξεχνάει ότι η ΝΔ ψήφισε υ  πέρ της ανέγερσης τζαμιού και φυσικά κι ο ίδιος και τώρα κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του στο Λασίθι και κατ’ επέκταση όλους τους πραγματικούς έλληνες.

Στην προσπάθειά τους,  όμως, οι νεοδημοκράτες να επανέλθουν στην εξουσία δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με τα ίδια τους τα λεγόμενα και πολύ περισσότερο με τα πεπραγμένα τους.

Κινούμενοι ως κοινοί πολιτικοί απατεώνες, θεωρούν ότι με τις μεσοβέζικες θέσεις τους είναι δυνατόν να εκμεταλλευτούν το κλίμα των ημερών και να ανέβουν πολιτικά. Αυτή ακριβώς την πολιτική απατεωνιά της ΝΔ είναι που πρέπει να καταγγέλλουμε συνεχώς.



Η δημιουργία Τεμένους στην Αθήνα θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τους Μουσουλμάνους και η συγκέντρωση μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο όπως μας έδειξε η πείρα από την Ευρώπη θα οδηγήσει σε γκετοποίηση της περιοχής. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που τάσσονται υπέρ στη δημιουργία Τεμένους στην Αθήνα οπότε θα εξετάσουμε την επιχειρηματολογία τους και θα την αποδομήσουμε:

1. Θα φτιάξουμε Τέμενος στην Αθήνα γιατί σεβόμαστε τ’ ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκεία.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι σέβεται τ’ ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκεία και κανείς δεν παρεμποδίζεται στην έκφραση της θρησκευτικής του πίστης. Εκεί που η Ελλάδα έχει πολλούς νομίμους Μουσουλμάνους (Θράκη) έχει και Τζαμιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτιάξουμε Τέμενος στην Αθήνα διότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχουν αρκετοί νόμιμοι Μουσουλμάνοι. Οι λαθρομετανάστες πρέπει ν’ απελαθούν όπως ορίζει ο νόμος.

2. Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν Τζαμιά.

Όσες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν Τζαμιά έχουν και πολλούς νομίμους Μουσουλμάνους, αυτό δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση. Επίσης τα Τζαμιά στις ευρωπαϊκές χώρες έγιναν τον καιρό της μεγάλης αφέλειας ενώ τώρα πια όχι μόνο δεν ανοίγουν Τζαμιά, αλλά πολλά από αυτά τα κλείνουν κιόλας.

3. Έχουμε πολλά μικρά Τζαμιά και είναι προτιμότερο να έχουμε ένα μεγάλο που θα το ελέγχουμε πιο εύκολα.

Τα μικρά Τζαμιά δεν πρόκειται να κλείσουν διότι το μεγάλο Τζαμί όσο μεγάλο κι αν είναι δε θα επαρκεί για όλους τους θρησκευομένους Μουσουλμάνους ούτε αριθμητικά ούτε δογματικά. Ένας Σουνίτης δε θα μπορούσε να βρεθεί στο ίδιο τζαμί με ένα Σιίτι. Επίσης τα μικρά τζαμιά θα συνεχίσουν να λειτουργούν και λόγω της χιλιομετρικής απόστασης όσων Μουσουλμάνων δε θα βρίσκονται κοντά στο μεγάλο. Όσον αφορά τον έλεγχο, αν κάποιος είναι εξτρεμιστής που θέλει να στρατολογήσει τρομοκράτες τότε η πρόσκλησή του δε θα γίνει ούτε από το μικρόφωνο, ούτε από το τηλέφωνο διότι θα γνωρίζουν ότι μπορεί να παρακολουθούνται.

4. Υπέρ του Τζαμιού στην Αθήνα είχαν τεθεί και κάποιοι μεγάλοι Έλληνες Ηγέτες του 20ου αιώνα.

Αυτό ακόμη κι αν ισχύει αφορά τον περασμένο αιώνα. Οι πολιτικές αλλάζουν ανάλογα τα δεδομένα. Π.χ. οι Ευρωπαίοι πριν λίγο καιρό ήταν υπέρ της δημιουργίας Τεμένων αλλά πλέον έχει επαναπροσδιοριστεί η θέση τους.

Έχει σημασία ν’ αναδείξουμε πως για το Τέμενος στην Αθήνα εκφράζουν την αντίθεσή τους και πολλοί Μουσουλμάνοι. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε ν’ ακούσετε και τη δική τους επιχειρηματολογία. www.youtube.com/watch?v=cgC79G30_dg


Ο Αδωνις πριν τρουπώσει στη ΝΔ, μας απαριθμούσε τι κακα εχουν παθει οι Ευρωπαϊκες χωρες με τα τζαμια που εκτισαν…..Μετα θυμηθηκε μπαινοντας στη ΝΔ, το δικαιωμα του θρησκευεσθαι σε αυτους που μπηκαν νταηλικι στην χωρα μας…… Το τεμενος στον Βοτανικο, για ποιους θα ειναι????? Για τους σουνιτες η΄τους σιιτες ????? Οτι σφαζονται αυτες οι 2 θρησκευτικες ομαδες μεταξυ τους, το ξερει ο αντιπροεδρος της ΝΔ????? Οι Ιμαμηδες τι θα διδασκουν μεσα στο τεμενος, αγαπη και σεβασμο για τους Ελληνες που στην πλειοψηφια τους ειναι Χριστιανοι, δηλ. απιστοι κατα το κορανι????  Το Κοράνι διδάσκει σφαγή απίστων. Να μην ξεχνάμε και τους ισλαμικούς βόρειους των Βαλκανίων, με πρώτους πρώτους τους τουρκαλβανούς.

ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ….  ΕΣΕΙΣ  ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΟΛΚΗΣ!!!

ΑΔΩΝΙΣ  =   μπουμπούκ-τσογλάν:      https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2016/09/28249-25ce259c25ce25a025ce259f25ce25a525ce259c25ce25a025ce259f25ce25a525ce259a2b25ce25a425ce25a325ce259f25ce259325ce259b25ce259125ce259d.jpg

https://cretanpatriot.wordpress.com