Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δεν είναι συννεφιά αυτό σήμερα… Μας ψεκάζουν!

ImageHandler (6)

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζει περί πονοκεφάλων, σκονισμένων μπαλκονιών, σκόνης από την Αφρική και φυσικά… ψεκασμών!
Είναι γνωστό ότι οι θεωρίες περί… ψεκασμών έχουν αρκετούς υποστηρικτές, αλλά σε αυτούς δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι συγκαταλέγεται και η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων, Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για το γεγονός ότι το μπαλκόνι της τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι σκονισμένο, ότι έχει περισσότερη ενέργεια και διάθεση, και έχουν σταματήσει οι πονοκέφαλοι.
Και που οφείλεται η καλυτέρευση; Φυσικά στους ψεκασμούς αφού υποστηρίζει ότι «έχουν να μας ψεκάσουν πάνω από δύο μήνες». Μάλιστα, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να της πουν αν το πρόσεξαν, να το παρατηρήσουν και να κοιτάξουν τον ουρανό για να την ενημερώσουν!

Μήπως έχετε προσέξει πόσο όμορφος και καθαρός είναι τελευταία ο ουρανός και τι ωραία χρώματα που έχει?
Προσέξατε πως τα μπαλκόνια σας δεν είναι τόσο σκονισμένα όπως πριν?
Πάψατε να έχετε πονοκεφάλους και καθημερινή κόπωση???
Παρατηρήσατε πως εσείς έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση αν και όλα πάνε κατά διαόλου???

 Αλλά φαίνεται πως οι υπεύθυνοι των… ψεκασμών είδαν τη δημοσίευσή της και της χάλασαν την ευτυχία, καθώς σήμερα με το που ξύπνησε και είδε τον ουρανό συννεφιασμένο ήξερε… «όχι αγάπες μου δεν έχουμε συννεφιά σήμερα, κανονικά έπρεπε να είχαμε υπέρλαμπρο ήλιο..μας ψεκάζουν απο τα χαράματα που κακόχρονο νάχουν τα τέρατα». Και φυσικά προειδοποίησε άπαντες, ότι έπονται και χειρότερα: «Να δείτε σκόνη -ταχα μου απο Αφρική- στα μπαλκόνια σας απο αυριο…να δείτε κόπωση και πονοκεφάλους…και τσούξιμο στα μάτια»

Τι ήθελα και μίλησα χθες το βράδυ για ψεκασμούς κι ότι σταμάτησαν να μας ψεκάζουν????
Δεν δάγκωνα καλύτερα την γλώσσα μου???
Ξυπνάω το πρωί και τι να δω που ήθελα να σας φωτογραφίσω τον καθαρό ουρανό απο την Ακρόπολη?.... τίγκα στα ψεκαστικά ο ουρανός...όχι αγάπες μου δεν έχουμε συννεφιά σήμερα, κανονικά έπρεπε να είχαμε υπέρλαμπρο ήλιο..μας ψεκάζουν απο τα χαράματα που κακόχρονο νάχουν τα τέρατα ... δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν αντιδρά κανείς... εμένα βεβαια με αποκαλούν συνομοσιολόγο και βλαμμένη...χέστηκα για το τι λένε οι μαλάκες που έχουν iq ραδικιού ή πληρώνονται για να μη βγαίνουν έξω αλήθειες... Ω, ΝΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!! Να δείτε σκόνη -ταχα μου απο Αφρική- στα μπαλκόνια σας απο αυριο...να δείτε κόπωση και πονοκεφάλους...και τσούξιμο στα μάτια...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!


8