Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27

Τα ζώδια σήμερα 27/2/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 27/2/2017

Κριός

Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου απρόσμενες συγκινήσεις και είναι πιθανό να αποσυντονιστείς προσωρινά. Αφέσου να νιώσεις την ικανοποίηση για την οποία προσπάθησες για πολύ καιρό. Αρκετά σύντομα θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα σε οδηγήσει σε σημαντική επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση, και είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε πολύ θετικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της καριέρας σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις άμεσα.


Ταύρος

Γενικά
Η οικογένειά σου σε στηρίζει, αγαπητέ Ταύρε, και σε βοηθάει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου χωρίς πολύ μεγάλο κόπο, αρκεί να τακτοποιήσεις εγκαίρως προσωπικά ζητήματα, ώστε να μην σε κρατούν πίσω με τις τεράστιες απαιτήσεις τους. Μην επαναπαυθείς στη βοήθεια που θα δεχτείς, αλλά συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου ώστε να προωθήσεις πιο αποτελεσματικά τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα.


Δίδυμος

Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου σύντομα, οι οποίες θα σου ανοίξουν προοπτικές ικανές να σου εξασφαλίσουν τον δρόμο της επιτυχίας. Μην αφεθείς στην τύχη, αλλά αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρεις να αξιοποιήσεις αυτές τις προτάσεις και να κατακτήσεις την ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Αν κινηθείς έξυπνα, θα πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.


Καρκίνος

Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κόπωσης ψυχικής και σωματικής, έρχεται τώρα ένα διάλειμμα για το ζώδιό σου, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις νέες υποχρεώσεις που δεν θα αργήσουν να καταφθάσουν. Μην χάσεις την ευκαιρία για ένα σύντομο ταξίδι σε κοντινό προορισμό, που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η σχέση σου θα μπει στην πορεία που θα ήθελες και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.


Λέων

Γενικά
Η πρόσφατη επιτυχία σου, αγαπητέ Λέων, ήταν αποτέλεσμα συνέπειας, αφοσίωσης και τεράστιας προσπάθειας. Απόλαυσε τη δικαίωση και εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να διαπιστώσεις ποιοι είναι πραγματικοί σου φίλοι και χαίρονται για σένα και ποιοι όχι. Μην διστάσεις να απομακρύνεις οριστικά από τη ζωή σου όσους ζηλεύουν την ευνοϊκή σου πλέον θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και που μπορούν να λυθούν με μεγάλη ευκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.


Παρθένος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν για τα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Οι συνέπειες της κάθε απόφασης θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσένα στο μέλλον, οπότε φρόντισε να αναλάβεις εγκαίρως τις ευθύνες σου. Μόνο εσύ γνωρίζεις με απόλυτη βεβαιότητα τι σε ικανοποιεί και τι μπορείς να αντέξεις, για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες, θα μπορέσεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Γενικά
Αν το ερχόμενο διάστημα καταφέρεις να εστιάσεις την προσοχή σου στα ζητήματα που θέλεις να προωθήσεις, χωρίς να παρασύρεσαι από ανούσιες παρεμβάσεις, τότε πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και φρόντισε να τον αξιοποιήσεις απολύτως, τώρα που η δράση ευνοείται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις λόγια που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή ως προς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε περιττά έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Σκορπιός

Γενικά
Το πλανητικό σύστημα τώρα θα διαμορφωθεί διαφορετικά για το ζώδιό σου, βοηθώντας σε να παρακάμψεις τα εμπόδια που δεν σε αφήνουν τελευταία να προχωρήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες που στο παρελθόν ήταν αδύνατον. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, μην ανοίξεις καινούργια μέτωπα. Προσπάθησε φερθείς συγκρατημένα, ειδικά σε αγορές.

Τοξότης

Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται σε οριακά επίπεδα για το ζώδιό σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου διαρκώς αυξάνονται ενώ η προσπάθειά σου να ανταπεξέλθεις σε εξουθενώνει και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο. Εκεί όμως που θα αρχίσεις να χάνεις την ελπίδα σου, μια βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα έρθει να επαναφέρει τις ισορροπίες και να τακτοποιήσει τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την εύνοια του Άρη από τον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητά σου θα έλξη το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες ξαφνικές υποχρεώσεις. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Αιγόκερως

Γενικά
Το τεράστιο χάρισμα που διαθέτεις, αγαπητέ Αιγόκερε, να κερδίζεις την εκτίμηση των άλλων, έρχεται για άλλη μία φορά να σου ανοίξει τις πόρτες. Σύντομα, μια σημαντική γνωριμία θα γίνει η αφορμή για να αποκτήσεις έναν σύμμαχο που θα σε στηρίξει στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Υδροχόος

Γενικά
Η ψυχολογία σου βελτιώνεται σταδιακά, μετά από μία σειρά γεγονότων που σε πίκραναν και δημιούργησαν αναστάτωση σε όλο τον κοινωνικό σου κύκλο. Νέες ευχάριστες εμπειρίες προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου τονώσουν το ηθικό και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω όσα πέρασες. Μην προσπαθήσεις άλλο να συντηρήσεις την υπάρχουσα κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε αυτά που θα πεις αλλά και πώς θα κινηθείς απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Ιχθύς

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά τώρα για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος θα δώσουν τη θέση τους σε μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου για ό,τι σε απασχολεί και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία και μεγάλη ενεργητικότητα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

oroskopos.gr