Η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από την ηλικία των 10 ετών, πρωταγωνιστώντας στις βιντεοταινίες του '80 και σε μια περίοδο που οι τηλεοπτικές προτάσεις έπεφταν βροχή, η Σοφία Αλιμπέρτη θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα.


Το 2013 γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάρο. Το κυκλαδίτικο νησί όμως δεν αποτελεί μόνο καταφύγιο για εκείνη, αντίθετα πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί. Εκτός από το ότι ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, έχοντας ενεργό ρόλο στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα έχει μετατραπεί και σε μια άψογη επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, η Σοφία επένδυσε ένα ποσό, σε ένα art café στη Ναούσα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί πόλο έλξης. «Έχει αφοσιωθεί για τα καλά σε αυτό και δεν είναι τυχαίο πως το αποκαλεί το τρίτο της παιδί», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο "Χάι".

Η υποκριτική, αλλά και η παρουσίαση εκπομπών, όχι μόνο δεν της λείπουν, αλλά θεωρεί πως η συγκεκριμένη φάση, αυτό είναι κάτι που την αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο. «Ήθελε να αποχωρήσει όσο ήταν στην κορυφή και όχι όταν την βαρεθεί το κοινό».zougla.gr