Τετάρτη, Αυγούστου 2

Βαρουφάκης και πρώην βουλευτής της ΝΔ ετοιμάζουν νέα κόμματα!

Επιστράτευσαν τον Γιάννη για τους αναποφάσιστους του Σύριζα
Τα συμφεροντα στο παρασκηνιο
 Πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την βόρειο Ελλάδα και ο Γιάννης Βαρουφάκης ετοιμάζουν δύο νέα κόμματα με ειδική οδηγία να πριονίσουν τον Σύριζα και την ΝΔ αντίστοιχα. Γνωστά επιχειρηματικά συμφέροντα βρίσκονται πίσω από τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν φθάσει εδώ και μήνες οι πληροφορίες για τις κινήσεις Βαρουφάκη και οι συναντήσεις του με μερακλήδες οικονομικούς παράγοντες και μηντιάρχες οι οποίοι ασφυκτιούν με την κυβέρνηση Σύριζα που τους έκοψε τα θαλασσοδάνεια, κλπ.

Στο μεταξύ έβλεπαν ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν λάμπει και έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε όσοι δηλώνουν αναποφάσιστοι να μην επιστρέψουν στον Σύριζα από τον οποίο προέρχονται. Οι μερακλήδες παράγοντες εκτιμούν ότι ο Βαρουφάκης μπορεί να δελεάσει τους αναποφάσιστους και έτσι το νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά.
Ελα όμως που στο Μαξίμου είχαν γνώσιν οι φύλακες και απαντάνε με το ίδιο νόμισμα: Πρώην βουλευτής της ΝΔ-ιδιαίτερα δημοφιλής στην βόρειο Ελλάδα-ετοιμάζει κόμμα με την παρότρυνση επιχειρηματικών συμφερόντων που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση! Αντιλαμβάνσετε λοιπόν τι έχει να γίνει το προσεχές διάστημα και καθώς θα μπαίνουμε στο 2018.