ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΨΕΥΤΟΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ-ΑΜΙΛΗΤΟΙ-ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...
Η αθλιότητα, η ανώμαλη σεξουαλικότητα, και το απύθμενο θράσος της νέας εποχής γίνεται νόμος, αφού το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα παιδιά να αλλάζουν φύλο,  ψηφίστηκε «επί της αρχής» και οδεύει πλέον προς ψήφιση και από την Ολομέλεια με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας..
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15!!! 
Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών, ενώ ΚΚΕ, Χ.Α. και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως  η αλλαγή φύλου για παιδιά 15 και 16 ετών θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη των γονέων και μετά από ιατρική γνωμοδότηση συμβουλίου που θα λειτουργεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ !!!!
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ακόμα παραμένουν άνθρωποι ακόμα και στο ψευτοαριστερό κυβερνητικό κόμμα, όπως η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά που είπε στο Κανάλι της Βουλής, εκπροσωπώντας την κίνηση «Πράττω»  ότι «τέτοια σχέδια νόμων θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση» και ότι «αποτελεί κόκκινη γραμμή για την ίδια η μείωση του ορίου ηλικίας στα 15έτη».
Ο Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τις προωθούμενες διατάξεις  ενώ είχε και μικρής έντασης διαξιφισμό με την Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής περιγράφοντας την εικόνα προσώπων που φορούν φόρεμα και έχουν γένια  - αναφερόμενος προφανώς στην «Κοντσίντα»  - παρενέβην η Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας «το πρόσωπο που περιγράφετε βραβεύτηκε από την Εurovision».(!!!)
Zoύμε στην εποχή της αθλιότητας, του ξεπεσμού και της ανήθικης παράνοιας.
Η κοινωνία μας έχοντας  παραδοθεί στον μαμμωνά και στην υλική ευμάρεια (των ολίγων) εκθυλίζεται, εκμαυλίζεται και εν τέλει εκφυλίζετα! 
Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ!!!
ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Τα αρσενικά όντα ξεχωρίζουν απο το θηλυκά χάρη στο χρωματόσωμα Υ που δεν υπάρχει στο DNA των θηλυκών. Στο δημοτικό τα παιδιά μας δεν το διδάσκονται αυτό;