Δευτέρα, Οκτωβρίου 16

Το πρώτο Mi Store της Ελλάδας άνοιξε για να κάνει το «Internet of Things» προσιτό σε όλους

Το πρώτο Mi Store της Ελλάδας άνοιξε για να κάνει το «Internet of Things»  προσιτό σε όλους
Εξαιρετικά θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Έλληνες καταναλωτές στο πρώτο Mi Store της Ελλάδας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 28 Σεπτεμβρίου, στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Σε ένα τριήμερο γεμάτο happenings, διαγωνισμούς
και πολλά δώρα, οι φίλοι των προϊόντων Xiaomi, αλλά και όλοι όσοι συναρπάζονται από τις νέες τεχνολογίες, είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά ένα μεγάλο δείγμα από το οικοσύστημα των διασυνδεδεμένων συσκευών της Xiaomi που έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητά μας, περισσότερο διασκεδαστική, εύκολη, ποιοτική και έξυπνη.

Ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, ζυγαριές και ρολόγια, αλλά και έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες και ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του Mi Store που κάνουν το Internet of Things καθημερινότητα και τo όραμα της Xiaomi για «Καινοτομία προσιτή σε όλους» πραγματικότητα. Διαθέσιμη είναι βέβαια και όλη η γκάμα των διεθνών μοντέλων Smarphones της Xiaomi, εξέχοντος του Mi 6, του νέου flagship Smartphone, που επίσημα παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά την ημέρα των εγκαινίων, καθώς και πλήθος συσκευών και αξεσουάρ ήχου, δικτύωσης, κλπ.



Η Info Quest Technologies, επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaοmi στην Ελλάδα και την Κύπρο, με τη δημιουργία Mi Store, στοχεύει να δώσει στους Έλληνες καταναλωτές για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη εμπειρία, κάνοντας το Internet of Things απλό, κατανοητό, καθημερινό και προσιτό σε όλους. Οι επισκέπτες του Mi Store έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλες τις συσκευές ζωντανά και να αντιληφθούν πώς διασυνδέονται, πώς αλληλοεπιδρούν και τελικά πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Επίσης, μπορούν να συμβουλευτούν τους ειδικούς και να λύσουν όποια απορία έχουν ή να αξιοποιήσουν τις μοναδικές υπηρεσίες CustoMize, που παρέχονται αποκλειστικά από το κατάστημα και να βοηθηθούν όπου χρειάζεται.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα του Mi Store, προσφορές και εκδηλώσεις, είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο: http://www.mistore-greece.gr/ και στο facebook @mistoregreece
zougla.gr/