Επενδυτής από τα Lidl o Σαββίδης. Χρεοκοπεί την ΣΕΚΑΠ για χρέη που ήξερε ότι υπήρχαν
Σχόλιο Α.Α.: Το γνωστό παιχνιδάκι του κάθε "επενδυτή",ο οποίος για να γλυτώσει πρόστιμα και έξοδα που είχε λάβει γνώση για την ύπαρξη τους όταν αγόραζε την εταιρεία βάζει μπροστά την επιβίωση της,άρα και τις τύχες των οικογενειών
των εργαζομένων της επιχείρησης που αν κλείσει θα μείνουν άνεργοι!Φυσικά,επειδή οι κυβερνήσεις που έχουν υπάρξει στη χώρα είναι εθελόδουλες,η εταιρεία του Ιβάν δεν θα χρειαστεί να χρεοκοπήσει γιατί...όλο και κάποιος Δημητριάδης θα βρεθεί και θα καταθέσει τροπολογία που θα χαρίζει το πρόστιμο στον "επενδυτή" και η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) θα την κάνει δεκτή!Έτσι και ο Ιβάν θα συνεχίζει να "επενδύει" με τα χαρισμένα πρόστιμα (όχι στη ΣΕΚΑΠ,στα...ΜΜΕ) και η κυβέρνηση θα διατείνεται πως έσωσε τους εργαζόμενους από την ανεργία,ενώ...όλοι μαζί εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα των λαθρεμπόρων!
Υ.Γ. Αλήθεια,με εκείνα τα δυο καράβια με τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ,τι έγινε?Τι...ψάχνω τώρα,έτσι?


Η ελληνική καπνοβιομηχανία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως το Διοικητικό της Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως την προσεχή Πέμπτη, προκειμένου να δρομολογήσει την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου. 
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».

iefimerida.gr 

 anemosantistasis.