Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι Σκοπιανοί: Δείτε πως μετονόμασαν τον εθνικό τους δρόμο «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» (ΕΙΚΟΝΑ)

 "Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το όνομα της Εθνικής οδού Αλέξανδρος ο Μακεδόνας στη νέα εθνική οδό η οποία θα ονομάζεται Ο πρώην Αλέξανδρος ο Μακεδόνας!!"
Διαβάζοντας και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ θεωρούμε πλέον ότι κάποιοι μας δουλεύουνε ψιλό γαζι!
 Και όλα αυτά την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διατίθενται να συμβιβαστούν παραχωρώντας πλουσιοπάροχα το όνομα Μακεδονία…
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσίευμα σε ξένο σάιτ αναφέρεται στην νέα ονομασία του μεγάλου αυτοκινητοδρόμου στα Σκόπια με το Όνομα Αλεξανδρος ο Μακεδόνας.
Οι αρχές της πΓΔΜ αποφάσισαν την κίνηση αυτή ως ένδειξη καλής θέλησης προς την Ελλάδα ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το όνομα του κράτους.
Ως εδώ όλα καλά!
Όμως βλέποντας την φωτογραφία με την νέα ονομασία του δρόμου πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά!

Και διαβάζοντας και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ θεωρούμε πλέον ότι κάποιοι μας δουλεύουνε ψιλό γαζι!

Ακολουθεί η πραγματικά προκλητική και συνάμα γελοία ως προς την δικαιολόγηση της δήλωση καθώς προσβάλει όλους τους Έλληνες!


«Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το όνομα της Εθνικής οδού Αλέξανδρος ο Μακεδόνας στη νέα εθνική οδό η οποία θα ονομάζεται Ο πρώην Αλέξανδρος ο Μακεδόνας!! και συνεχίζει…

Υπήρχε επίσης μια πρόταση για να την ονομάσουμε  «Νέα εθνική οδό του πρώην Αλεξάνδρου του Μακεδόνα», αλλά είναι πολύ μεγάλη! Το όνομα διατηρήθηκε στην πρώτη πρόταση», είπε!!!


Εκτός από την εθνική οδό, θα δοθεί το νέο όνομα και στο αεροδρόμιο, το οποίο θα ονομάζεται Το πρώην αεροδρόμιο Αλέξανδρος ο Μακεδών, και η κυβέρνηση εξετάζει και την αντικατάσταση των αρχαίων μνημείων που έχουν ανεγερθεί στα Σκόπια.


Παραθέτουμε την είδηση όπως την βρήκαμε σε σκοπιανά μέσα ενημέρωσης όπου αν πραγματικά ισχύει αυτό πρόκειται για τεράστιο εξευτελισμό και κοροϊδία της κυβέρνησης και της χώρας μας που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των σκοπιανών.


Και όλα αυτά την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διατίθενται να συμβιβαστούν παραχωρώντας πλουσιοπάροχα το όνομα Μακεδονία…
Δείτε την είδηση εδώ

 
Πηγή
 http://attikanea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_432.html