Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 7

Για να μη τρελαθούμε, ποιος βιασε ποιον;; Ο 14χρονος βίασε την...59χρονη ή το αντίθετο;;

ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΡΑ! 14χρονος βίασε την 59χρονη φίλη των γονιών του!

59xroni-viasmos-708
Πραγματικό σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι μια υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου ανατρέπεται πλήρως και μετατρέπεται σε υπόθεση βιασμού.

Κι όμως αυτό συνέβη στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης μεταξύ μιας 59χρονης γυναίκας και του 14χρονου γιου φίλης της, μαζί με τους οποίους έκανε διακοπές στην Ίμπιζα.

Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η 59χρονη είχε αποπλανήσει τον ανήλικο, μετά τις ανακρίσεις της αστυνομίας η υπόθεση ήλθε τούμπα όταν ο 14χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα!
Συγκεκριμένα, στο δικαστήριο είχε υποστηριχθεί πως η γιαγιά του ανηλίκου είδε την 59χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με τον εγγονό της στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν όλοι μαζί.
Ωστόσο, κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης, η ιστορία ανετράπη με την Ντίκινσον να υποστηρίζει πως ο 14χρονος της βίασε. «Συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα» ισχυρίστηκε, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.
«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα «όχι, σταμάτα». Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail, προσθέτοντας ότι ο ανήλικος είχε εμμονή μαζί της, κάτι που την τρομοκρατούσε.
Από την πλευρά του ο 14χρονος ανέφερε πως πριν το συμβάν είχε βγει με τη μητέρα του και την Ντίκινσον για ποτό και ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της βραδιάς. «Είμαι έκπληκτος με το ότι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω», παραδέχτηκε.
Η Ντίκινσον απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «αποδόθηκε δικαιοσύνη».