Τετάρτη, Ιανουαρίου 30

Αποκαλύψεις από τον οργισμένο Γ. Τράγκα – Τι είπε για Τσίπρα, Καμμένο, Πετσίτη και Μακεδονία


Από:   crashonline.gr
«Ντροπή σε όσους απαγορεύουν στους Έλληνες να μιλάνε για τους Μακεδονικούς Αγώνες», τόνισε οργισμένος ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, καταγγέλλοντας πως με βάση τη συμφωνί
α των Πρεσπών απαγορεύεται να μιλάμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος με την πολύχρονη εμπειρία και στο αστυνομικό ρεπορτάζ αρχίζει να συνθέτει το παζλ των κινήσεων στο πολιτικό σκηνικό καθώς πίσω από τις παραιτήσεις και τον «πόλεμο» Κοτζιά-Καμμένου κρύβονται πολλά μυστικά. Ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε κατηγορήσει τον κ. Κοτζιά που απειλεί με μηνύσεις ότι στο υπουργείο του έκαναν παρέλαση λεφτά από της ΜΚΟ του Σόρος.
Ο κ. Κότζιας τότε παραιτήθηκε αφήνοντας υπονοούμενα για αποκαλύψεις μέσω της επιστολής που έστειλε στον Τσίπρα. Ωστόσο, ακόμα αυτή η επιστολή δεν έχει φτάσει στην δημοσιότητα. Την ίδια ώρα στον Τύπο υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα για τον κ. Πετσίτη, φίλο και συμμαθητή των κ.κ. Τσίπρα και Παπά, που από απλός εργαζόμενος έγινε σύμβουλος επιχειρήσεων των κ.κ. Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, με παχυλές αμοιβές χιλιάδων ευρώ, την ώρα βέβαια που και οι δύο επιχειρηματίες είχαν ανοικτά θέματα με το δημόσιο.
Ο Γ. Τράγκας μάλιστα, έκανε λόγο για πακτωλό εκατομμυρίων που διακινήθηκαν προκειμένου να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, αλλά όπως είπε οι αποκαλύψεις μόλις τώρα άρχισαν και σίγα σιγά θα ξεδιπλωθεί όλο το υπόγειο σχέδιο.
Συγκεκριμένα ανέφερε: 
Απαγορεύτηκε σε Έλληνες πολίτες στο πολεμικό μουσείο να μιλήσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ήδη το Ουράνιο Τόξο ζητάει να πούμε συγγνώμη για τις διώξεις της «μειονότητας» στη Μακεδονία. Τα έδωσε όλα ο μειοδότης. Απαγορεύει σε όλους τους Έλληνες με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών να μιλάνε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Είναι αδύνατον να αποφύγει το πολιτικό Βατερλό και την εκλογική πανωλεθρία. Σύμφωνα με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού πρόδωσε την πατρίδα. Θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ότι και να κάνει. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα  είναι ντροπιαστική η υποστήριξή του στον Μαδούρο
Προσπαθεί να διαχειριστεί από τώρα την εκλογική ήττα. Ναρκοθετεί από τώρα την επόμενη κυβέρνηση. Τοποθετεί τους δικούς του στο στρατό, στις ανεξάρτητες αρχές και στο δημόσιο. Θα επιχειρήσει εκτεταμένη αλλοίωση, δηλαδή νοθεία. Θα πνιγεί στα θολά νερά των Πρεσπών.
Έχει τεράστια πλάκα ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να εμφανιστεί ως νέος Ανδρέας Παπανδρέου. Η μαριονέτα της Μέρκελ προκαλεί τον γέλωτα επιδιώκοντας να σχηματίσει τη νέα αριστερά. Οι Σκοπιανοί έχουν ξεσαλώσει και οι Τούρκοι μιλάνε καθημερινά για την «γαλάζια πατρίδα» του Αιγαίου, με τον «Ιωαννίδη» του Μαξίμου να παρακολουθεί άπραγος.
Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας απαγορεύει εκδηλώσεις για τους μακεδονικούς αγώνες, από την άλλη ο Ζαεφ γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του το «Βόρεια Μακεδονία». Μάλιστα ο Ντιμιτρόφ είπε ότι θα λεγόμαστε «Μακεδονία» μέχρι να μπούμε στην ατλαντική συμμαχία.
Ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, λίστα με εταιρείες που διαχειρίζονται τις μίζες του υπουργείου Εξωτερικών, γεγονός που οδήγησε στην έξοδο του κ. Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος, έχει λάβει επιστολή από τον Νετανιάχου στην οποία του εκφράζει την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του. Μάλιστα, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης του Ισραήλ και πρώην πράκτορας της Μοσάντ, ήταν σύμβουλος του Καμμένου.
Οι επαφές Καμμένου έδωσαν στα χέρια του ένα πλήρη φάκελο με τις επαφές Σόρος. Όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες, όπως μπροστά μας θα βρούμε και την υπόθεση του Πετσίτη. Ξαφνικά ο κ. Πετσίτης όπως ανέδειξαν δημοσιεύματα του τύπου, παρουσιάστηκε ως σύμβουλος εταιρειών των Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, με έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων.
Διεγέρθη ο εισαγγελέας για τον κολλητό του υπουργού επικρατείας, για το πως έφτασε να διαχειρίζεται τέτοιες υποθέσεις. Με το που τους πλησίαζε ο φίλος του Παππά τους περνούσε ο πονόδοντος των δανείων».