Ποιος εδωσε τη Νινα Κασιματη;

Ο χαφιές τράβηξε φωτό με το κινητό του το ψηφοδέλτιο και το έδωσε στα ΜΜΕ
Τη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έγινε στη Βουλή ψηφοφορία για το ποιά άρθρα του Συντάγματος θα τεθούν προς αναθεώρηση. Οι βουλευτές πήραν ένα ψηφοδέλτιο με στήλες με τα προτεινόμενα άρθρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαζαν δίπλα ΝΑΙ, ΟΧΙ ή ΠΑΡΩΝ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί οπωσδήποτε η κατάργηση
του άρθρου 3, που λέει ότι η “Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού”.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντικατασταθεί το άρθρο με το “Η Ελλάδα είναι θρησκευτικά ουδέτερο κράτος” και να απαλειφθεί κάθε λέξη περί “χριστιανισμού” και “Χριστού”.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη όμως, διαφώνησε με την πρόταση του κόμματός της. Δεν έβαλε λοιπόν ΝΑΙ στο σχετικό πεδίο, αλλά “ΠΑΡΩΝ”.
Το ψηφοδέλτιο το παρέλαβε  μια επιτροπή αποτελούμενη από τους:
Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ),
Ιάσωνα Φωτήλα (ΝΔ) και
Δημήτρη Μπαξεβανάκη (ΣΥΡΙΖΑ).
Κάποιος απ΄αυτούς λοιπόν, “την έδωσε στεγνά”! Ρουφιάνεψε. Χαφιέδισε! Ενώ το ψηφοδέλτιο είναι μυστικό, το φωτογράφησε με το κινητό του και …άφησε να διαρρεύσει σε όλα τα μέσα.
Και είναι αυτό:

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο που διέρρευσε  και μάλιστα αρκετή ώρα πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.
Στη συνέχεια η βουλευτίνα “τρελάθηκε από τα νεύρα της”.
Το περιβάλλον της άφησε να διαρρεύσει με τη σειρά του στους ρεπόρτερ ότι ο “ρουφιάνος” είναι ο Καραγιαννίδης.

 kourdistoportocali.com