Κυριακή, Μαρτίου 17

ένα πραγματικό έργο τέχνης δεν πεθαίνει ποτέ

Καλώς ήρθατε στο ιατρείο μας για ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική ορθοδοντική θεραπεία για όλες τις ηλικίες.
Ονομάζομαι Χάρης Κρικώνης και είμαι ειδικός ορθοδοντικός με έμφαση στην φυσιοπλαστική προσώπου. Πιστεύω πως θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος αν επιθυμείτε νεώτερη εμφάνιση του προσώπου σας, ουσιαστική και μόνιμη βελτίωση του χαμόγελού σας. Παρακολουθώ συνεχώς τις νέες εξελίξεις της ορθοδοντικής και προσπαθώ να τις εφαρμόσω εξειδικευμένα στις δικές σας αισθητικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.
Οι λύσεις που προτείνω δεν ακολουθούν τον μέσο όρο αλλά τις αρμονικές δυνατότητες του προσώπου σας.
  • Αόρατη ορθοδοντική

    Με την αόρατη ορθοδοντική (γλωσσικά σιδεράκια) θα γίνεται αντιληπτή μόνο ή σταδιακή αλλαγή του προσώπου σας και όχι ο τρόπος. Η θεραπεία σας φροντίζουμε να είναι άνετη, ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική. Μαζί σας επιτυγχάνουμε το ιδανικότερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα με μόνιμη διάρκεια. Θα σας παρουσιάσω αναλυτικά μερικά χαρακτηριστικά περιστατικά θεραπευμένα στο ιατρείο μας ώστε να μπορέσετε να κρίνετε και εσείς την βελτίωση, την φυσικότητα, και την σημασία των αποτελεσμάτων.
  • Φυσιοπλαστική προσώπου

    Η φυσιοπλαστική προσώπου εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της ορθοδοντικής θεραπείας μπορεί να μεταπλάσει το πρόσωπο μη επεμβατικά (χωρίς αναισθησία, χειρουργείο ή πρόσθεση ουσιών) με φυσιολογικό τρόπο. Τηρώντας όλες τις μικρές αλλά απαραίτητες λεπτομέρειες μπορεί να βελτιωθεί η εμφάνιση του μέσου και κάτω προσώπου δηλ. τα ζυγωματικά, το άνω χείλος, το κάτω χείλος, το πηγούνι, η μύτη, καθώς και η σφριγηλότητα του δέρματος (εξάλειψη ρυτίδων χωρίς χημικές ουσίες ή υαλορουνικό οξύ). Επηρεάζονται θετικά λειτουργίες όπως η αναπνοή, η κατάποση και η μάσηση. Επιτυγχάνεται καθαρότερη άρθρωση στην ομιλία, ορθότερη στάση του αυχένα και της κεφαλής, καλύτερη αίσθηση του πατήματος των δοντιών(σωστή σύγκλιση). Δημιουργείται ένα φυσιολογικό, εκφραστικό χαμόγελο για καλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Τα σωστά τοποθετημένα δόντια καθαρίζονται ευκολότερα με συνέπεια την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη υγιεινή του στόματος. Τα αποτελέσματα της φυσιοπλαστικής είναι εμφανέστερα σε παιδικές ηλικίες όπου η διάπλαση και η ανάπτυξη του προσώπου δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά και στους ενήλικες είναι επίσης εντυπωσιακά. Η φυσιοπλαστική προσώπου είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη ορθοδοντική σε σας και στους αγαπημένους σας.
  • Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τους ασθενείς μου που τα τελευταία είκοσι χρόνια με εμπιστεύονται και με παρακινούν για διαρκή ανανέωση και βελτίωση των γνώσεων και της εμπειρίας μου.
    krikonis.gr/

    Τηλ. 210 64 11 273