Δευτέρα, Μαρτίου 4

Ποτέ ξανά αριστερά - Οδηγίες αποφυγής νέων ψευδαισθήσεων

Ποτέ ξανά αριστερά - Οδηγίες αποφυγής νέων ψευδαισθήσεων
Άντε, λίγοι μήνες έμειναν ακόμη και η χώρα θα απαλλαγεί από τους δυνάστες της. Δεν έχει σημασία αν θα γίνει άπαξ ή σε δόσεις. Το θέμα είναι ότι η μέρα κοντοζυγώνει.
Ωστόσο, η συντριβή των ολετήρων θα πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει οι αυταπατημένοι των εκλογών του 15΄ να αποφύγουν τις νέες ψευδαισθήσεις.
Βέβαια, ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρίσκονται υπό την επήρεια του συνδρόμου της Στοκχόλμης, οπότε ό, τι κι αν πούμε δεν θα τους επαναφέρουμε στην ορθότητα.
Εμείς πάντως θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα επισημαίνοντάς τους τα αυτονόητα.

Κατ' αρχήν, τα ψιλά που τους μοιράζει ο Τσίπρας για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο τους θα τους τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά όπως και τώρα μέσω της φορολογίας και των εισφορών που πλήττουν όλα τα κοινωνικά στρώματα, κι όχι μόνο τους έχοντες.

Άρα, καλό είναι να δοκιμάσουν το πρόγραμμα αυτών που ελάφρυναν εν τοις πράγμασι τους πολίτες από τα βάρη.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ακόμα, ότι μετά από τα νέα καψώνια που κάνει στον Τσίπρα το κονκλάβιο των Βρυξελλών, η πομφόλυγα της εξόδου από τα μνημόνια έσκασε με πάταγο. Που σημαίνει ότι η χώρα παραμένει σε μνημονιακό καθεστώς με όλα τα γνωστά παρελκόμενα.

Άρα, καλό είναι να εμπιστευτούν αυτούς που είχαν βγάλει την Ελλάδα στο ξέφωτο, κάτι που τους το αναγνωρίζει πλέον όλη η Ευρώπη ασχέτως αν δεν τους στήριξαν στην επίμαχη φάση.

Επίσης, τους υπενθυμίζουμε ότι όταν οι «εταίροι» απαίτησαν την παράδοση της Μακεδονίας από τους προηγούμενους αυτοί τους είπαν ΟΧΙ.

Αντίθετα, οι σημερινοί όχι μόνο την ξεπούλησαν, αλλά αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά τα αλυτρωτικά σχέδια για Μακεδονία του Αιγαίου.

Η αρχή έγινε με το ύπουλο δημοσίευμα του BBC περί «μακεδόνικης μειονότητας». Μπορεί να ανασκεύασε τυπικά κατόπιν, ωστόσο το φυτίλι άναψε. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε την συνεχεία, μετά και την ύπουλη αντίδραση του Ντιμιτρόφ, ο οποίος μέσω της διπλωματικής απάντησης που έδωσε για το δημοσίευμα επί της ουσίας αναγνώρισε την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας».

Στην εξίσωση βάλτε και το ξεπούλημα που μεθοδεύεται για το Κυπριακό και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε Θράκη και Αιγαίο.

Άρα, καλό είναι να προτιμήσουν τα ΟΧΙ από τα ΝΑΙ.

Τώρα, όσον αφορά τα ενεργειακά, όπου με αφορμή την ανακάλυψη του νέου σημαντικού κοιτάσματος στην Κύπρο, οι κυβερνώντες εκμεταλλεύονται τις εξελίξεις προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι ζήτημα χρόνου πίδακες πετρέλαιου και αερίου να πνίξουν την Ελλάδα, ας κρατήσουν μικρό καλάθι.

Ας τους ενημερώσουν πρώτα αυτοί που ζητούν την ψήφο τους γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια κωλυσιεργούν και δεν έχουν πέσει ούτε οι υπογραφές για να πάρουν μπρος τα γεωτρύπανα, καθώς επίσης και ποιες θα είναι οι δυσάρεστες εξελίξεις σε Κυπριακό και Αιγαίο, που θα έχουν άμεση σχέση με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην ευρύτερη περιοχή, κι ας αφήσουν στην άκρη την ψηφοθηρία.

Άρα, και σε αυτή την περίπτωση για να έχουμε ελπίδες κάποια στιγμή να εκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματά μας εξ ολοκλήρου, καθώς με τον Τσίπρα ενδέχεται να πάρουν τα μισά οι Τούρκοι, καλό είναι να αφήσουν τους γεωπολιτικούς χειρισμούς σε αυτούς που ξεκίνησαν να υλοποιούν με επιτυχία την ενεργειακή στρατηγική. Σε αυτούς που όταν διαπραγματεύονταν με Κύπρο, Ισραήλ και Αίγυπτο, οι Τούρκοι στέκονταν προσοχή.

Θα μπορούσαν πάντως να ψηφίσουν τον Τσίπρα για τον αλτρουισμό του. Βλέπετε, οι κακοί προηγούμενοι είχαν το ελάττωμα να θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει σύνορα και τα φυλάγανε για να μην καταντήσει αποθήκη ανθρώπινων ψυχών λόγω του ανθρωπισμού του Αλέξη.

Επιπλέον, θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν για τον άοκνο αγώνα που δίνει καθημερινά για να κλείσει στη φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους χωρίς στοιχεία στήνοντας σκευωρίες.

Βλέπετε, οι ανήθικοι προηγούμενοι προτιμούσαν να αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους με πολιτικά επιχειρήματα και απτά κυβερνητικά προγράμματα, χωρίς να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Αφήστε που ήταν τόσο άκαρδοι που άφηναν τους δικούς τους να ψωμολυσσάνε και δεν τους επέτρεψαν να γευτούν τα προνόμια της εξουσίας, όπως έκανε ο Τσίπρας με τον Πετσίτη, με μέλη της οικογενείας του και με κάτι «κόκκινους κουμπάρους».

Εκτός αυτού, θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν και για τον δικαιωματισμό του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να μην μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα οι μπαχαλάκηδες και οι ρουβίκωνες, και να μην παίρνουν άδειες αμετανόητοι τρομοκράτες. Εξάλλου, σε ένα κράτος δικαίου δεν επιτρέπεται να τους κατεβάζεις τις κουκούλες και να τους αφήνεις να σαπίζουν στην φυλακή.

Ίσως να τον ψήφιζαν και για το γεγονός, ότι για πρώτη φορά κυβέρνηση κατάφερε να κρύψει 100 νεκρούς. Δεν είναι δυνατόν να μην επιβραβευθεί τέτοια αθλιότητα.

Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι λόγοι για να ψηφίσουν τον Τσίπρα και την παρέα του.

  • Για τους αρκουδιάρηδες και τα μέσα που χρησιμοποιούν, 
  • για τους κονδυλοφόρους που σπιλώνουν τους πάντες χωρίς αποδείξεις, 
  • για τις κολλητές που έγιναν υπουργίνες λόγω διδακτορικών στις πίτες (αν δεν κάνουμε λάθος μία εξ αυτών διακρίθηκε παγκοσμίως για τις γνώσεις της στις πίτες Θεσσαλονίκης. είναι γνωστό ότι θέλει ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για να τις κάνεις, εξ ου και η διάκριση), 
  • για τον τρόπο που χειρίζονται την Ελληνική καθώς και την Αγγλική, 
  • για τον διαχωρισμό κράτους - εκκλησιάς όπου έφυγε το κράτος και έμεινε μόνη η εκκλησία, 
  • για την συνταγματική αναθεώρηση που τελικά δεν αναθεωρήθηκε για να μην βγάλει Πρόεδρο ο μισητός Μητσοτάκης, 
  • για τις αλλαγές στην παιδεία που πλέον θα παίρνουμε πτυχία χωρίς να διαβάζουμε, 
  • για τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία που ήταν τόσο ρηξικέλευθες που δεν θα χρειαστεί να ξαναπάμε στα νοσοκομεία και τέλος 
  • για τον γίγαντα Τσακαλώτο, ο οποίος από τις συνεχόμενες χυλόπιτες που έτρωγε από την Σκάρλετ, δεν είδε τις παγίδες που του έστησαν τα κοράκια και του χάλασαν την καθαρή έξοδο. Είναι προφανές ότι πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Καλό βόλι…


Του Factor X Jr
antinews.gr

 politika-gr.