Δευτέρα, Απριλίου 8

Έρχονται εκλογές. Οι εκλογές της τιμωρίας. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Η Μακεδονία του Αλεξάνδρου θα εκδικηθεί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΈρχονται εκλογές. Οι εκλογές της τιμωρίας. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Η Μακεδονία του Αλεξάνδρου θα εκδικηθεί. Και το εκλογικό δόρυ, το μακεδονικό δόρυ θα τρυπήσει αυτούς που πρόδωσαν την Μακεδονία.
Με ρωτάτε τι θα ψηφίσω στις εθνικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές. Είμαι απέναντι στα τζάκια όμως κινούμαι μεταξύ Μπακογιάννη και Καπερνάρου. Είμαι εναντίον της "αγίας οικογένειας" και της πολιτικής της όμως ήμουν φίλος με τον Παύλο Μπακογιάννη. Από την άλλη έχω για
χρόνια φίλο μου τον Καπερνάρο.
Στη σημερινή μου εκπομπή στο Epsilon Tv μη χάσετε μια συζήτηση που θα κάνω με αστυνομικούς οι οποίοι θα μιλήσουν για την εγκληματικότητα , τα επεισόδια , τα κρούσματα βίας σε βάρος πολιτών κ.α.
Οι αστυνομικοί έχουν ορκιστεί πιστή στο Σύνταγμα και στην πατρίδα μας. Μέσα στα καθήκοντα τους είναι και η ασφάλεια του πολιτικού προσωπικού της χωράς και αυτή την περίοδο φροντίζουν για αυτούς και κυρίως των κυβερνητικών πολιτικών που καταδιώκονται και γιουχάρονται από οργισμένους πολίτες. Όπως μαθαίνω μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.παφλάζει ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και πνέει ένα τυφώνας οργής για την εγκατάλειψη της αστυνομίας από όλες της μνημονιακές κυβερνήσεις.
Ένα κύμα οργής διαπερνά το σώμα της αστυνομίας που φροντίζει να φρουρεί και να προστατεύει εκείνους που τους θεωρούν ικανούς μόνο για καταστολή, ικανούς μόνο να δέρνει πολίτες και να παίρνει οδηγίες για ρίψη χημικών.
Το μνημόνιο είχε συγκεκριμένους στόχους ισοπεδωτικούς για την κοινωνία μας. Πρώτος στόχος η περικοπή των εξόδων στην υγεία, με αποτέλεσμα να μειωθεί το προσδόκιμο ζωής. Στόχος δεύτερος η καθίζησή των εισοδημάτων, επιδομάτων και η εξαέρωση των μισθών. Παράλληλα η συρρίκνωση της ιστορίας μας, η μη γνώση της ιστορίας του Έθνους και η παθητικοποίηση των νέων ηλικιών. Όλα αυτά κάνουν εύκολη την συρρίκνωση και τη διάλυση των συνόρων μας. Αυτό έφερε και καθίζηση τόσο στο φρόνημα και στη εθνική άμυνα. Τρίτος στόχος η διάλυση της οικογένειας με τους νόμους για την απελευθέρωση των ηθών. Τέταρτος στόχος η μείωση της εννόμου τάξεως με την αύξηση της εγκληματικότητας να καλύπτεται από τη σύγχυση ντόπιων και ξένων συμμοριών εντός και εκτός φυλακής.
Οι δυνάμεις κατοχής δεν ενδιαφέρονται για το πόσο σαπίζει η κοινωνία μας. Δεν απασχολεί το Βερολίνο αν στο Μαξίμου υπάρχει παρακράτος ή σχεδιάζεται μεγάλη νοθεία για τις εκλογές. Το Βερολίνο θέλει μόνο Φιλιππινέζες και υπάκουους, ώστε να περνάει τις μεταρρυθμίσεις της.
Αυτά μεταξύ άλλων είπα σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική μου εκπομπή "Εν Αθήναις" στα Παραπολιτικα 90.1fm.
https://www.crashonline.gr/…/g-tragkas-to-eklogiko-dory-th…/