Τετάρτη, Απριλίου 3

Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει τον ψεύτη, τον πολιτικό απατεώνα, την μαριονέτα και τον ανθέλληνα που ξεπούλησε την Ελλάδα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται και εσωτερικός χώρος



































 

Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει τον ψεύτη, τον πολιτικό απατεώνα, την μαριονέτα και τον ανθέλληνα που ξεπούλησε την Ελλάδα. Ο εσμός πρέπει να φύγει κακήν κακώς από την εξουσία. Αυτός που πούλησε το όνομα της Μακεδονίας και το έδωσε στους γείτονες. Μην χάσουμε την μοναδική ευκαιρία. Θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε και να τιμωρήσουμε τον πολιτικό προδότη.

Σήμερα το παλικάρι παραμονές εκλογών δείχνει σε όλους τους Μακεδόνες ότι μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια του καθώς μεταβαίνει στα Σκόπια. Εδώ και χρόνια επενδύαμε στην οικονομία των γειτόνων που έκαναν αλυτρωτικές κινήσεις σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Κάποιοι Σκοπιανοί πήραν χοντρές μίζες όλα αυτά τα χρόνια. Η επίσκεψη Τσίπρα είναι μια ακόμη πρόκληση. Τα γλωσσόφιλα και οι θερμότατες αγκαλιές με τον Ζάεφ ανοίγουν τις κερκόπορτες ακόμα περισσότερο στα βόρεια σύνορα μας. Η επικαιρότητα έχει μυρωδιά Βενεζουέλας μαζί με μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.
Όλη η πορεία του δείχνει ότι εξυπηρετούσε μεγάλα συμφέροντα. Μπλόκαρε το ελληνικό, ότι ήθελαν οι μεγάλοι όμιλοι τον έκαναν. Αξιοποίησε μέχρι κεραίας τις δικαστικές εκκρεμότητες. Τα έφτιαξε δυνατά με καναλάρχες και έλυσε το γόρδιο δεσμό του MEGA. Καθάρισε κάποιους που ενοχλούσαν χρόνια. Ενοχλούσαν τους διαπλεκόμενους που τα είχαν καλά με τον Τσίπρα.

Αυτά, μεταξύ άλλων ,είπα το πρωί στην εκπομπή μου "Εν Αθήναις" στα Παραπολιτικα 90.1fm.
Περισσότερα στο www.crashonline.gr:
https://www.crashonline.gr/…/g-tragkas-ta-glossofila-kai-o…/