Τετάρτη, Μαΐου 29

Τρολάρει ο «Φιλελεύθερος»: «Αναζητούν το μαύρο πρόβατο στα βοσκοτόπια του ΣΥΡΙΖΑ»

Τρολάρει ο «Φιλελεύθερος»: «Αναζητούν το μαύρο πρόβατο στα βοσκοτόπια του ΣΥΡΙΖΑ»



Η προσχηματική συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την αναζήτηση ευθυνών έπειτα από το εκλογικό στραπάτσο της προηγούμενης Κυριακής, είναι αρκετά χαριτωμένη.
Ψάχνουν, λέει στο Μαξίμου και στις παρέες του Πρωθυπουργού να βρουν τι πήγε στραβά, ποιος έδινε λάθος πληροφορίες, ποιος παραμύθιαζε τον ανυποψίαστο ηγέτη, ο οποίος δεν είχε εικόνα για το τι συμβαίνει στην χώρα και του έπεσε ουρανός στο κεφάλι μόλις είδε ότι τα παραμύθια δεν πουλάνε πια. Αλλά ήταν αργά…

Εχει πολλές πτυχές το θέμα και μία από αυτές αφορά την ανάδειξη της υποκρισίας και σε αυτό το πεδίο.
Ο Πρωθυπουργός, κατά τα άλλα νέος και ρεαλιστής, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και περιμένει από άλλους να του μεταφέρουν την εικόνα. Και επειδή η εικόνα ήταν άλλη από την πραγματική, τώρα κάποιοι ψάχνουν φταίχτες.
Είναι όμως δυνατόν ένας τέτοιος Πρωθυπουργός, τόσο κοντά στην κοινωνία και τους «πολλούς», να μην ξέρει τι συμβαίνει στην χώρα; Αν είναι έτσι, κάτι λέει για τον ίδιο πρωτίστως και δευτερευόντως για το περιβάλλον του.
Όπως και να ΄χει, η αναζήτηση δήθεν υπευθύνων περιγράφεται με έναν ακόμη ευρηματικό τίτλο στο δεύτερο θέμα του πρωτοσέλιδου του Φιλελεύθερου: «Αναζητούν το μαύρο πρόβατο στα βοσκοτόπια του ΣΥΡΙΖΑ»…


Πηγή: reporter.gr