Τετάρτη, Μαΐου 22

GREEKEMPIRE7 : ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΞΕΝΙΤΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ – ΙΣΛΑΜ

GREEKEMPIRE7
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ
Η Ελλάδα,η πατρίδα μας βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση,μια υπαρξιακή απειλή.Η κουβέντα μας η αγωνία μας δεν είναι για το ποιο είναι το μέλλον της Ελλάδας μας αλλά για το εαν η Ελλάδα έχει μέλλον.Η οικονομική αιχμαλωσία και τα μνημονιακά δεσμά είναι το ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα όμως το άλλο και το πιο επικίνδυνο είναι το δημογραφικό και η οργανωμένη από τα σκοτεινά πλανητικά κέντρα αντικατάσταση πληθυσμού όχι μόνο στην χώρα μας
αλλά και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.
Η πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα να πάρει πρωτοβουλίες,χρειάζεται άμεσα να δραστηριοποιηθεί για να λύσει αυτό το ουσιώδες υπαρξιακό της πρόβλημα. Δουβλίνο 2 καθώς και η σημερινή πολιτική της Ευρωπαικής Ένωσης καθιστούν την χώρα μας μια απέραντη αποθήκη παράνομων -παράτυπων μεταναστών. Αυτή η πολιτική πρέπει να καταγγελθεί-ακυρωθεί και σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι πατριώτες να κινηθούμε.
Η λαθρομετανάστευση καθώς και το δημογραφικό φέρνουν προ των πυλών το εφιαλτικό σενάριο να αποτελεί ο Ελληνικός πληθυσμός μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα τις επόμενες δεκαετίες.
Σε μια έκθεση-σοκ της διακομματικής επιτροπής του Κοινοβουλίου για το δημογραφικό προβλέπει ότι στο τέλος της επόμενης εικοσαετίας (2035) ο πληθυσμός της Ελλάδας θα κυμανθεί από 10,4 έως 9,5 εκατομμύρια (έναντι 10,9 εκατομμυρίων το 2015), κάτι που σημαίνει μείωση έως και 1,4 εκατομμυρίου σε απόλυτες τιμές (12,4%). Η τάση αυτή αναμένεται να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις το 2050, όπου ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να κυμανθεί από 10 έως 8,3 εκατομμύρια, μια μείωση που σε απόλυτες τιμές φτάνει τα 2,4 εκατομμύρια. Με άλλα λόγια ο πληθυσμός της χώρας απειλείται να συρρικνωθεί σχεδόν κατά το ένα τέταρτο (23,4%) μέσα σε μόλις 35 χρόνια. Μιλάμε για σοκάριστικά νούμερα,που τα μνημονιακά κόμματα αγνοούν επιδεικτικά. Πείτε μου μια φορά που ένα μνημονιακό συστημικό κόμμα έθιξε αυτό το υπαρξιακό πρόβλημα της χωράς μας.
Η αλλαγή πολιτικής στο μεταναστευτικό αποτελεί θεμέλιο λίθο για την λύση του προβλήματος,όπως επίσης η έμπρακτη στήριξη του θεσμού της οικογένειας και η παροχή κινήτρων ώστε αυτή να προσφέρει στον πληθυσμό.Η άμεση απεξάρτηση από τα δεσμά των μνημονίων,το τέλος της λιτότητας και η αρχή της ανάπτυξης θα δώσουν ανάσα στην Ελληνική νεολαία θα δώσουν την ευκαιρία στον Έλληνα να μείνει και να μεγαλουργήσει στον τόπο του. Η επιστροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής καθώς και η ουσιαστική στήριξη των νέων που θα ασχολούνται με αυτήν,η ανάπτυξη και οι καίριες επενδύσεις θα βοηθήσουν τον Έλληνα νέο να μην ξενιτεύεται για ένα καλύτερο μέλλον αλλά να μένει στο τόπο του και να μεγαλουργεί.
Με το τεράστιο κύμμα μετανάστευσης των νέων μας,το δημογραφικό και την λαθρομετανάστευση-εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων από τόσες και τόσες χώρες της Αφρικής και της Ασίας ανοίγει διάπλατα ο κίνδυνος ισλαμοποίησης της χώρας.
Το παράδειγμα από τόσες χώρες στην Ευρώπη που δεχθήκανε εκκατομύρια μουσουλμάνων είναι δυστυχώς ότι λόγω υης φύσης της θρησκείας τους δεν αφομοιώνονται αλλά γκετοποιούνται.
Πρέπει άμεσα σε όλο αυτό να δωθεί μια λύση.Ο πατριωτικός χώρος δεν μπορεί να μείνει σιωπηλός σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα.Στο ευρωπαικό κοινοβούλιο πρέπει να τεθεί και να αναλυθεί διεξοδικά αυτή η θέση των Ελλήνων πατριωτών.Το πρόβλημα αυτό εκτός από Ελληνικό είναι και Ευρωπαικό καθώς ο γηγενής πληθυσμός της Ευρώπης παρουσιάζει μια τάση συρίκνωσης έναντι των εκκατομυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική που κατακλύζουν την ήπειρο.
Για να προλάβω κάποιους που θα χαρακτηρίσουν τα παραπάνω ως φασισμό να πω ότι φασισμός είναι η προσπάθεια εποικισμού της πατρίδας μας από συγκεκριμένα συμφέροντα που μας επιβάλλεται χωρίς να μας ρωτήσουν.Φασισμός είναι η ταμπελοποίηση μας από τους αριστερούς που αποδεικνύονται τα καλύτερα δεκανίκια του συστήματος αφου μιλάνε την ίδια γλώσσα και προωθούν τα ίδια σχέδια με τις ελίτ πάνω σε αυτό ειδικά το θέμα.
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι αυτό το τεράστιο για την Πατρίδα μας πρόβλημα θα τεθεί στο ευρωπαικό κοινοβούλιο.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ εγγυάται στήριξη στην Ελληνική οικογένεια,τερματισμό της λιτότητας και των μνημονίων,παραμονή με κάθε τρόπο των Ελλήνων νέων στην πατρίδα μας,επιστροφή και στήριξη στον πρωτογενή τομέα παραγωγής καθώς και τον τερματισμό της λαθρομετανάστευσης.
ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
 .triklopodia.gr