Κυρ. Βελόπουλος από τον Βόλο: «Η νίκη είναι δεδομένη, θα γίνουμε όπως ο Μ. Αλέξανδρος που ΕΝΩΣΕ τους Έλληνες»…

Αισιόδοξος για νίκη, μετά τις Ευρωεκλογές, και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος περιόδευσε σήμερα στη Μαγνησία, στέλνοντας το
μήνυμα πως «η Ελληνική Λύση ήρθε για να μείνει και να κυβερνήσει και δεν θα συνεργαστεί με τους αποτυχημένους πολιτικούς Μητσοτάκη και Τσίπρα».Συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Θεσσαλίας της ΕΛ, υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας κ. Παύλο Μαρκάκη, ο κ. Βελόπουλος έφτασε το πρωί στον Αλμυρό, όπου είχε συναντήσεις στην πλατεία και στον πεζόδρομο με πολίτες και ακολούθησε περιοδεία στο Βελεστίνο.

Στη συνέχεια, μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας, περιόδευσαν στην παραλία του Βόλου και ακολούθως στην Αγριά.Σε καφετέρια της παραλίας του Βόλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε στα ΜΜΕ: «Το πρόταγμα για μας, είναι να καταλάβει το πολιτικό σύστημα ότι, χωρίς παραγωγή και πραγματική ανάπτυξη, δεν μπορεί να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Έχουμε πλήρες πρόγραμμα που ο Μητσοτάκης το κλέβει από το περιεχόμενο μέχρι τα συνθήματά του. Εμείς έχουμε 290 και πλέον σελίδες πρόγραμμα, που κάθε 3-4 μήνες το ανανεώνουμε για να είμαστε επίκαιροι. Το κόμμα της ΝΔ θα είναι αυτοδύναμο γιατί ο κόσμος θα ψηφίσει αντισύριζα. Δεν είναι επιλογή λογικής είναι συναισθηματική. Εμείς θέλουμε λογική ψήφο πραγματική ψήφο του Έλληνα. Βλέπετε τι ποσοστά μας δίνανε και τι πήραμε. Δεν σχολιάζω δημοσκοπήσεις.

Ο πανικός της ΝΔ έχει καταντήσει αηδία γιατί επιχειρεί με βρώμικο τρόπο να ενοχοποιήσει ένα κόμμα που λέγεται «Ελληνική Λύση» να του προσδώσει περίεργα ακροδεξιά ή ναζιστικά χαρακτηριστικά και μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον γιο του συνεργάτη του Γκέμπελ τον κ. Πικραμένο που ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη για τα εγκλήματα που έκανε ο πατέρας του στην Ελλάδα την εποχή που οι ναζί έσφαζαν Έλληνες. Έχασα συγγενή το 1942 από τους ναζί. Σκοπός μου να εξαφανίσω τους ναζί από την Ελλάδα. Είμαστε πολυσυλλεκτικό κόμμα παίρνουμε από παντού και μας χαροποιεί. Το σύνθημά μας είναι Να ενώσουμε τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Συνεργασίες για να πάρουμε καρέκλες δε θα το κάνουμε γιατί αν ήθελα καρέκλες θα έμενα στην ΝΔ. ΔεΝ θέλω να πάρω Υπουργείο. Η Ελληνική λύση ήρθε για να μείνει και καμία συνεργασία με κανέναν από τους αποτυχημένους πολιτικούς που ηγούνται την χώρα, αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα».


Σχολιάζοντας τις κινήσεις της ΝΔ, τόνισε «τον κ. Καραμανλή τον έβγαλε από την πολιτική ναφθαλίνη, τον στέλνει στη Β΄Ελλάδα για να μπορέσει να «χτυπήσει» τον πυρήνα της Ελληνικής Λύσης γιατί από εκεί ξεκινήσαμε. Είμαστε κόμμα της επαρχίας και χαιρόμαστε. Δίνουμε μάχες στη Μακεδονία είμαστε κόμμα από τη Μακεδονία και στέλνει τώρα τον κ. Καραμανλή για να κόψει την δική μας δυναμική. Να πω στον κ. Καραμανλή ότι καλά καθόνταν εκεί που καθόνταν 10 χρόνια στην Αθήνα. Πρόκριμα για μας είναι η ηθική. Ο κ. Μητσοτάκης δεν το έχει αυτό και φαίνεται κι από τις επιλογές της η ΝΔ που ήταν φοβικές και χωρίς ηθική. Περίμενε να ανακοινώσουμε εμείς ψηφοδέλτια μήπως πάρουμε τα στελέχη του. Δεν πήραμε από τους παλιούς πολιτικούς, γιατί δε θέλουμε από το παλιό πολιτικό σύστημα να πάρουμε κανέναν. Θέλουμε νέα πρόσωπα χωρίς εμπλοκές με σκάνδαλα.

Μας πολεμούν, αλλά είμαστε μαθημένοι μαχητές. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. θα συνεχίσουμε θα πορευτούμε και η νίκη είναι δεδομένη θα γίνουμε όπως ο Αλέξανδρος που ένωσε τους Έλληνες και τους πήγε στην Ινδία με τα πόδια. Θα παλέψουμε γι αυτό».

Τέλος, για την προεκλογική ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε: «Πρέπει να ενεργοποιήσουμε το ενιαίο αμυντικό δόγμα. Πρέπει να ενώσουμε το τόξο Ελλάδος και Κύπρου κάτω από την «ομπρέλα» των ελληνικών αεροσκαφών και πολεμικού ναυτικού. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πηγαίνουμε σε δύσκολη φάση που η Ελλάδα έχει ηγεσία κατευνασμού οπισθοχωρήσεων. Μετά το Μακεδονικό που το έλυσαν ανθελληνικά, είναι έτοιμοι να συρθούν στο τραπέζι και να δώσουν κάτι που δεν τους ανήκει, το φυσικό αέριο και πετρέλαιο που εγώ φώναζα το 2008 -2009 και με κορόιδευαν στη ΝΔ. Σήμερα μας πηγαίνουν σε μια συνεκμετάλλευση που δεν είναι λύση. Είναι δικά μας τα κοιτάσματα και να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Αν η Τουρκία θέλει πόλεμο θα τον έχει, γιατί οι Έλληνες ενωμένοι δεν φοβηθήκαμε ποτέ».

myvolos.net