Δευτέρα, Αυγούστου 26

Ζώα… Γιατροί του ανθρώπινου οργανισμού

Ζώα... Γιατροί του ανθρώπινου οργανισμού
H φύση έχει φροντίσει τα διάφορα πλάσματά της να λειτουργούν ως γιατροί του ανθρώπινου οργανισμού. Κάθε ζώο έχει κάτι να προσφέρει στον άνθρωπο, οπότε εκτός από φίλος του, είναι και ευεργέτης του.

Δηλητήριο μέλισσας (αλλεργίες, καρκίνος)

Πώς λειτουργεί: Το δηλητήριο της μέλισσας χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του αλλεργικού συναχιού, με την επαναλαμβανόμενη χορήγηση στον ασθενή προκειμένου να απευαισθητοποιηθεί ο οργανισμός του έναντι αυτής της ουσίας.
Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες επεξεργάζονται το δηλητήριο της μέλισσας ώστε να στοχεύει καρκινικούς όγκους. Σε πείραμα που έγινε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον αποδείχθηκε ότι η μελιτίνη, το δηλητηριώδες στοιχείο του κεντριού της μέλισσας, προσκολλάται σε νανοσωματίδια τα οποία στη συνέχεια καταστρέφουν καρκινικά κύτταρα.
Δείτε περισσότερα: Το Πανάρχαιο Δηλητήριο – Πανάκεια για Σωρεία Ασθενειών 

Χόνδρος καρχαρία (οστεοαρθρίτιδα, καρκίνος)

Μια ουσία στον χόνδρο του καρχαρία που ονομάζεται χονδροϊτίνη είναι αυτή που τον βοηθάει να είναι ελαστικός, ενώ μπλοκάρει και τα ένζυμα τα οποία μπορούν να τον διαλύσουν.
Η χονδροϊτίνη επίσης βοηθάει το σώμα να παράγει νέο χόνδρο, ενώ πιστεύεται ότι τα συστατικά που περιέχει μπορεί να βοηθούν στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και πιθανώς να σταματούν την εξέλιξη της ασθένειας. Τέλος, αμερικανική έρευνα έδειξε ότι περιέχει μια πρωτεΐνη που εμποδίζει την ανάπτυξη των όγκων.
Δείτε για την οστεοαρθρίτιδα: Η σωστή διατροφή στην Οστεοαρθρίτιδα.
και την χονδροϊτίνη: Γλυκοζαμίνη-Χονδροϊτίνη: Λιπαίνουν ΦΥΣΙΚΆ τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο 

Κολλαγόνο αγελάδας και ταύρου (ρευματοειδής αρθρίτιδα)

Το κολλαγόνο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που συνδέει και στηρίζει τους ιστούς στο δέρμα και στους μυς. Έρευνα στην Αργεντινή έδειξε ότι με την κατανάλωση συμπληρωμάτων βοδινού κολλαγόνου μειώνονται στο αίμα παράγοντες γνωστοί για τον ρόλο τους στη ρευματοειδή αρθρίτιδα που προκαλούν βλάβη στις αρθρώσεις.

Βλέννα σαλιγκαριού (τραύματα, σπασμένα κόκαλα)

Οι θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού ανακαλύφτηκαν κατά τύχη από τους εκτροφείς σαλιγκαριών στην Κίνα εδώ και αρκετά χρόνια. Διαπίστωσαν ότι τα χέρια τους ήταν εντυπωσιακά απαλά και οι τυχόν ουλές επουλώνονταν ασυνήθιστα γρήγορα. Οι ιδιότητες αυτές επιβεβαιώθηκαν και από κλινική έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «The International Society of Skin Pharmacology Journal».
Δείτε ακόμη: Σαλιγκάρια: Εκλεκτή τροφή υψηλής αξίας!

Στο μεταξύ, ερευνητές του Πανεπιστημίου Heriot-Watt διαπίστωσαν ότι ένας μύκητας που εκκρίνεται από τα γιγάντια σαλιγκάρια της Αφρικής περιέχει ασυνήθιστους κρυστάλλους που σκληραίνουν γρήγορα και ελπίζουν ότι θα τον χρησιμοποιήσουν στην ιατρική σαν μορφή «τσιμέντου» για κόκκαλα

Θαλασσινοί… πεντικιουρίστες

Γιατί να παιδεύεται κανείς με τα συμβατικά εργαλεία του πεντικιούρ όταν υπάρχουν τα… εξειδικευμένα- και πάντα πεινασμένα για νεκρά κύτταρα, ψαράκια «garra ruffa», γνωστά και ως «ψάρια-γιατροί».
“Τροφή”: Σας διαθέτω συμπλήρωμα γλυκοζαμίνης-χονδροϊτίνης (ενισχυμένα με υαλουρονικό και MSM) και συμπλήρωμα κολλαγόνου (ΔΕΝ είναι ζωικής προέλευσης), το οποίο έχει ΚΑΙ χονδροϊτίνη στα συστατικά του, οπότε αντιλαμβάνεστε τα οφέλη σε οστά και αρθρώσεις: Έλληνες επιστήμονες δημιούργησαν ένα ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΒΙΟΕΝΕΡΓΟ κολλαγόνο 
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα δύο και αγορά, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com
Τα ζώα, μας ωφελούν και με άλλον τρόπο, πιο έμμεσο: Τα ζώα μας μαθαίνουν τα φάρμακα της φύσης!
proionta-tis-fisis.com