Παρασκευή, Αυγούστου 9

Βρώμικη ανάμιξη Μητσοτάκη (εκκλησιαστικά ΗΠΑ)

Απαράδεκτη ανάμιξη Κ. Μητσοτάκη στο εκκλησιαστικό ΗΠΑ

Στόματα άνοιξαν, τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα, διέρρευσαν βασικά από Κων/πολη, αλλά και -κατά λάθος- από ''φίλους-συνεργάτες'' υφυπουργού του, πρώην συνέταιρο του πατέρα του, μακαρίτη Κων/νου Μητσοτάκη.
Στην επίσκεψή του στο Φανάρι (μεγάλη Εβδομάδα 2019) γιά να ''λάβει την ευλογία'' του πανδολαριώτατου Βαρθολομαίου, ο τώρα πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ζήτησε επιτακτικά την αντικατάσταση του αρχιεπ. Αμερικής Δημήτριου..
. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)
..........
Αρχιεπισκοπή και FAKE NEWS ''Κήρυκα'', Ν. Υόρκης
Χάρη στον πρ. Αμερικής Δημήτριο, που έκανε δραστικές αλλαγές, βελτιώθηκαν αρκετά τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ, ειδικά τον χρόνο 2018, όπως δείχνει ο οικονομικός απολογισμός. O απολογισμός πιστοποιεί ότι τους χρόνους 2017 και (ειδικά) 2018, επί Δημήτριου, όλα ήταν καλά στα οικονομικά, που τακτοποιήθηκαν, πληρώθηκαν υποχρεώσεις κλπ, διαψεύδοντας έτσι τα fake news της ημερήσιας Αστόριας Ν. Υόρκης ''Εθνικός Κήρυξ'' (με εκδότη-διευθυντή τον υφυπ. Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη και με την γραφή βασικά του μόνιμα παραπληροφορούντα ''εκκλησιαστικου συντάκτη'' Θεοδ. Καλμούκου) και όσα ΜΜΕ έκαναν αναπαραγωγή των fake news (π.χ. ''Καθημερινή'', ''Δημοκρατία'', romfea κ.ά. στην Αθήνα), που μιλούσαν γιά σκάνδαλα, για να αποδειχτεί ότι έπαιζαν το παιχνίδι του ''φάδερ 'Αλεξ'' (Καρλούτσου) γιά να φύγει ο Δημήτριος.
Φυσικά, ''Κήρυκας'' και λοιποί, ''δεν είδαν'' και ''δεν άκουσαν'' τίποτα γιά τα 10+ εκατ. δολ., χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου (Μανχάτταν) που κατάληξαν στον αδηφάγο πατριάρχη, ως μέρος της εξαγοράς του γιά ''αυτοκεφαλία Εκκλησίας Ουκρανίας''... Απολογισμός γιά άγιο Νικόλαο δεν έχει δοθεί, αν και ο ''fake'' Ελπιδοφόρος ομιλεί γιά... ''διαφάνεια''!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ )
................
kalami.us