Τετάρτη, Οκτωβρίου 9

Σε λίγο θα λέτε “πολύ αργά πιά”. Η Ελλάδα γίνεται Συρία. Και εσείς τη παίζετε....


ΝΕΑ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΟΧΑΖΑΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Οσες “αλλαγές” συμβαίνουν στην Ελλάδα υπο το πρίσμα της δήθεν πολιτικής και στρατιωτικής (με σαπάκια) ενίσχυσης των ΗΠΑ προς τη χώρα μας, όπως λένε τα ΜΜΕ τα ελεγχόμενα απο τα καρτέλ της πληρωμένης παραπληροφόρησης, στη πραγματικότητα δείχνουν ελεγχόμενη Συριοποίηση της Ελλάδας με εκτελεστή την κρυφοΧάζαρη Τουρκία και με την ανοχή των γνωστών ντόπιων μειοδοτών.
ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ ΘΑ “ΒΟΗΘΑΝΕ”, MEΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Οι ΗΠΑ στήνουν καλά το παιγνίδι. Τα Ελληνικά ΜΜΕ βοηθάνε, μετά την αμερικανική γραβάτα του Μητσοτάκη ήλθε η σειρά της κ.Πομπέο να κάνει το σταυρό της και να εμφανίζεται σαν χριστιανή ορθόδοξη! Είστε χαζός λαός.
O Μητσοτάκης δεν έχει πολιτική ατζέντα, είναι αργόστροφος και άσχετος σε πολλά θέματα. Αποδέχτηκε στη συνάντηση με τον Πομπέο, ακόμη και την είσοδο της κρυφοΧάζαρης Τουρκίας στη Συρία, κάτι που θα φέρει χιλιάδες μετανάστες και Ισλαμιστές στην Ελλάδα. Πάνω στη μούρη σας κατουράνε και εσείς τίποτα.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ
Οι ιλαμιστές ήδη είναι μέσα στην Ελλάδα με τη βοήθεια των ΗΠΑ και τις συμφωνίες ΜΟΕ και ΕΕ των εδώ υπόπτων με τη κρυφοΧάζαρη Τουρκία, διεσπαρμένοι σε φωλιές αναρχίας και κάθε μήνα επι Κούλη Μητσοτάκη μπαίνουν 10,000 επιπλέον, εγκαθίστανται με επιδόματα και χωρίς να μπορούν να φύγουν προς Βορρά!
Στήνονται κωμοπόλεις απο φανατικούς Ισλαμιστές κάθε μήνα στη χώρα και τεχνητά μειονότητες και εσείς ασχολείστε με το τι λένε οι εγκάθετοι Διπλοπρόσωποι της Προδοσίας ή τι κάνουν οι πληρωμένοι κλόουν στα ΜΜΕ. Δεν σας λυπάμαι. Τα γράφω χρόνια.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Image result for three days of condorΤα περί προκήρυξης κοιτασμάτων για τα οποία καμαρώνουν (σε περιοχές που εγώ υπέδειξα) είναι και παράνομα (το εξήγησα σε προηγούμενο άρθρο) αλλά και φούμο για να ανέχεστε τις αλλαγές που επιβάλλουν οι ξένοι στις Ελληνικές κυβερνήσεις, που τελικά μόνο Ελληνικές δεν είναι. Μαφίες είναι.
Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Κρήτη φεύγουν… Τα νησιά του Ιονίου με ένα κομμάτι της Πελοποννήσου αργότερα.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΠΛΕΟΝ
Ο Donald Trump έχει πλέον κάθε λόγο να βιάζεται. Το παιγνίδι των ΗΠΑ βρώμησε.
Μόνο σε μια χώρα διανοητικά καθυστερημένων και ελεγχόμενων ΜΜΕ σαν την Ελλάδα, θα πέρναγε αυτό που έχει συμβεί και ανεπανόρθωτα πλέον. Για όσους ενδιαφέρονται, ο Ιμάμογλου δεν αποτελεί τρόμο για τον Ερντογάν γιατί είναι συνέχεια του.
Eρχονται οι “Δώδεκα ημέρες του Κόνδορα” και πιθανόν μια απόλυση Πομπέο. Υπάρχει λόγος που λέω “δώδεκα” και όχι “τρείς”.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ 

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ...

Ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας και η πολιτική της… γραβάτας! Ενα κράτος με κυριαρχία μέχρι τα 6 νμ είναι η Ελλάδα και όχι παντού...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φορώντας μια μπλέ γραβάτα με τα άστρα της Αμερικανικής σημαίας τόπαιξε Αμερικάνος στον Αμερικάνο υπουργό εξωτερικών! Χρήζει άλλης μιας ψυχιατρικής έρευνας η πράξη του αυτή. Το γεγονός είναι πως απο την συνάντηση του με τον Πομπέο, η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα. Αντίθετα η Τουρκία αλωνίζει ελεύθερα χωρίς να μπορεί να την ενοχήσει κανείς στα διεθνή ύδατα που κάνει εξορύξεις.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΥΝ)

Δεν μπορώ να βλέπω σοβαρά αυτές τις “εικόνες” που σας δείχνουν. Εχω βγάλει πριν πολλά χρόνια το νηπιαγωγείο και δεν ξεχνάω πως ο Δένδιας, προφανώς με συμφωνία Μητσοτάκη, δέχτηκε στις ΗΠΑ συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο (σε συνέντευξη του στο Bloomberg, που δεν έχει αρνηθεί, γιατί είναι μαγνητοισκοπημένη) και όπου αλλού η Τουρκία το επιθυμεί. Στο εσωτερικό λέει άλλα βέβαια αλλά αυτό δεν μετράει.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ (ΜΗ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ)
Α. Η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει τόσα χρόνια ΑΟΖ και ηφαλοκρηπίδα ούτε καν με τη Κύπρο. Υπο το πρίσμα αυτό η εκμετάλλευση κοιτασμάτων απο μέρους της σε διεθνή ύδατα (μετά τα 6 νμ απο τις ακτές) και η προκήρυξη οικοπέδων για εξορύξεις είναι παράνομες κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, με ότι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα για τα συμβόλαια που έχουν συμφωνηθεί. Αυτό που γράφω ισχύει και βάσει αυτού να σκέφτεσθε.
  1. Ο Ερντογάν μπορεί να κάνει εξορύξεις όπου θέλει έξω απο τα 6 νμ των Ελληνικών ακτών (εκτός αν το απαγορεύουν μνημόνια – MOE που έχουν υπογράψει αυτοί που ψηφίζετε και που έχουν ακυρώσει τις υπάρχουσες διεθνείς συνθήκες) ή στη μη συμφωνημένη με τη Κύπρο ΑΟΖ και να είναι σύμφωνος με το διεθνές δίκαιο! Οι δηλώσεις Πομπέο για διεθνή ύδατα είχαν αυτό το νόημα, κάτι που απέκρυψε ο Δένδιας.
  2. Για να κάνει κανείς εξόρυξη σε διεθνή ύδατα χρειάζεται άδεια απο ειδικό γραφείο του ΟΗΕ και όχι την άδεια κάποιου κράτους. Εχουμε δηλαδή παρανομίες και απο την Ελλάδα και απο τη Κύπρο και απο τη Τουρκία. Και αυτό το απέκρυψε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Πρέπει να καταλάβετε πως αυτοί που ψηφίζετε είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν θα τους κρέμαγα ούτε για μπρελόκ στο αυτοκίνητο μου. Είναι άχρηστοι.
Β. Η Τουρκία φαίνεται ότι ελέγχει τις αποφάσεις στην άμυνα και στην εξωτερική πολιτική στην Ελλάδα απο χρόνια. Φαίνεται να έχει βρεί διαχρονικά ευήκοα ώτα σε πολιτικούς που ψηφίζετε που υπογράφουν και την ακολουθούν σε όλα είτε με το καλό είτε με το άγριο. Η Ελλάδα δεν είναι Γερμανική αποικία αλλά ένα κράτος υπο ενσωμάτωση, μερική ή πλήρη στη κρυφοΧάζαρη Τουρκία. H κρυφοΧάζαρη Τουρκία έχει αναλάβει την Εθνοκάθαρση των Κούρδων, κάτι απαραίτητο…

Ο Μητσοάκης είναι ανίκανος να αντιδράσει σε οτιδήποτε. Εχει μείνει στις γραβάτες και στα εξυπνακίστικα μηνύματα. Και τη Μακεδονία παρέδωσε και τον εποικισμό των νησιών με μουσουλμανικό πληθυσμό προωθεί αλλάζοντας το εκλογικό σώμα. Δεν τον ψήφισε κανένας για να κάνει κάτι τέτοιο. Σε κανένα κράτος του κόσμου δεν γίνεται το έγκλημα αυτό που συμβαίνει στη χώρα στο μεταναστευτικό, μια χώρα που δεν ξέρει τα συνορά της και που περισσότερο δεν μπορεί να τα φυλάξει.
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και αυτοί που ψηφίζετε δεν τη γνωρίζουν (μην ακούτε τα ΜΜΕ που λένε ότι “έχουμε τους καλύτερους”, πληρώνονται για να το λένε). Είναι του σαλονιού και του καμπαρέ. Το ΠΝ δεν είναι μάχιμο (και δεύτερο πλοίο είχε πρόβλημα με τα σόναρ του, η Ελλη).
Οι επιλογές που γίνονται στην άμυνα είναι συνεχώς λάθος και ακριβοί, γιατί στόχος είναι η ΜΙΖΑ και η ΠΑΡΕΛΑΣΗ… Και να πω μερικές προτάσεις, ποιός θα τις “αντιγράψει” ο Γεωργιάδης ο Novartis ή ο Χατζηδάκης της Ολυμπιακής και του Παρατηρητηρίου Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας της ΕΕΑΕ που δεν μετράει σωστά; Για να τις εξηγήσω θα έπαιρνε χρόνια και ποιός θα αποφάσιζε για αυτές; Eνας που έχει πρότυπο ανάπτυξης τα καζίνο και το τουρισμό που εξάγει έξω τα κέρδη ή ένας πρώην υπάλληλος τράπεζας, ο Μητσοτάκης που στη πολιτική βγήκε αναξιοκρατικά και με τις πλάτες στα ΜΜΕ του υπόδικου για ναρκωτικά Μαρινάκη που ελέγχει 3 ΜΜΕ και άλλα τόσα ο Βαρδινογιάννης;
Ενα κράτος με κυριαρχία μέχρι τα 6 νμ είναι η Ελλάδα (απο το 2013 το λέω). Στα διεθνή ύδατα ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία μπορεί να κάνουν ότι θέλουν (άρα πάνε Συμβούλιο Ασφαλείας με Ρωσία και Κίνα μέσα…).
Δεν βλέπω τίποτα καλό για τη χώρα. Αρπαχτές και επενδύσεις με δανεικά απο τις τράπεζες και παραμύθια απο τα ΜΜΕ μόνο. Τίποτα άλλο. Εχετε τελειώσει. Τη λύση την έχω προτείνει και σε αυτήν υπάρχει μόνο ένα όνομα και δύο θέσεις. Ολα τα άλλα θα πέφτουν.
https://zcode-gr.blogspot.com/